.

.

Удобна дръжка EVA за велосипед Peloton – по-Малко напрежение, най-добрата поза Аксесоари за велосипеди Peloton(не е съвместим с мотора Peloton +)

Удобна дръжка EVA за велосипед Peloton – по-Малко напрежение, най-добрата поза Аксесоари за велосипеди Peloton(не е съвместим

BGN 17.95
Продукти

-Специално разработен за Peloton Bike(не е съвместим с Peloton Bike +), ще ви помогне да получите по-голямо напрежение и по-добър жест.Настройте вашия жест, конна езда и напълно разхлабване на мускулната умора. -Изработена от висококачествен материал EVA, траен и мек.Устойчива на плъзгане текстура може да се предотврати свличане на пот и ще ви даде по-добро сцепление, когато карате велосипед. -Ергономичен дизайн може да улесни вашата умора и болезненост по време на езда.Дръжте себе си в правилна стойката и позволявайте на себе си да получи най-добрите сензация в спринта. -Лесно се инсталира и е отстранена, се състои от две части сплитер и е много удобен за организация и почистване. -Ние предлагаме 12 месеца гаранция за всяка поръчка, не се колебайте да се свържете с нас, ако имате някакви проблеми със стока, ние ще го заменим безплатно.

R

Добавки за продукти