.

.

Жични слушалки в ушите Слушалки в ушите Мощни тежки бас Слушалки с Кабел Удобни Опънат Спортни слушалки 3.5 мм Слушалки Подарък за децата Възрастен (A)

Жични слушалки в ушите Слушалки в ушите Мощни тежки бас Слушалки с Кабел Удобни Опънат Спортни слушалки 3.5 мм Слушалки Подарък

BGN 79.04
Продукти

Използването на висококачествени звукоизлучающей мембрана, че качеството на звука е по-стереофоническим, точна, шумоподавляющим да звучи ви събужда на ушите си, носейки безпрецедентна музикален опит. Жични слушалки с ултра-твърда резба лек дизайн, здравето и околната среда се чувстват комфортно, с функция анти-в ликвидация, съхранява лесно, не е лесно да се прекъсне, за да запази живот. Слушалки с ергономичен дизайн, проектирани за безпроблемно носене, така че можете да ги носите в продължение на дълго време, е удобно да седне и да получават качествен сензорен екран и музикален опит. Слушалки с кабел за устройства с конектор за слушалки 3.5 мм с позлатени конектори можете да получите стабилно предаване на звук с вашето устройство, е подходящ за повечето устройства с конектор за слушалки 3,5 мм. Че вие ще получите : 1 чифт слушалки, Моля, не се колебайте да се свържете с нас, ако имате някакво запитване, ние ще решим вашия проблем в рамките на 24 часа. Използването на висококачествени звукоизлучающей мембрана, че качеството на звука е по-стереофоническим, точна, шумоподавляющим да звучи ви събужда на ушите си, носейки безпрецедентна музикален опит. Жични слушалки с ултра-твърда резба лек дизайн, здравето и околната среда се чувстват комфортно, с функция анти-в ликвидация, съхранява лесно, не е лесно да се прекъсне, за да запази живот. Слушалки с ергономичен дизайн, проектирани за безпроблемно носене, така че можете да ги носите в продължение на дълго време, е удобно да седне и да получават качествен сензорен екран и музикален опит. Слушалки с кабел за устройства с конектор за слушалки 3.5 мм с позлатени конектори можете да получите стабилно предаване на звук с вашето устройство, е подходящ за повечето устройства с конектор за слушалки 3,5 мм. Че вие ще получите : 1 чифт слушалки, Моля, не се колебайте да се свържете с нас, ако имате някакво запитване, ние ще решим проблема.проблемът в рамките на 24 часа.

R

Добавки за продукти