.

.

JCKDJ8With дистанционно управление с микрофон Стерео Бас Жични слушалки в ушите Слушалки се Прилагат за лаптоп Android MP3 плейър, смартфон, с всички 3.5 мм конектори (4 бр.) (че?

JCKDJ8With дистанционно управление с микрофон Стерео Бас Жични слушалки в ушите Слушалки се Прилагат за лаптоп Android MP3 плейър,

BGN 7.99
Продукти

[Общо въведение слушалки] : Обща дължина на слушалки е около 4 инча, или 1,1 метра.В директен контакт вилица.Слушалки с меки капачки за уши.В кутия 4 слушалки.Зелено + розово + черно + бяло. [Въведение в микрофона на слушалките] : Слушалката има вградена многофункциональную бутона.По-удобно е да използвате слушалки за възпроизвеждане/пауза на музиката или отговор/тъмно разговори.Можете да говорите или да слушате музика на мобилния си телефон по всяко време и на всяко място, освобождавайки ръката си. [въведение в кабела на слушалките] : кабел слушалки изработени от пластове силикагел, който може да повиши трайността на слушалката и не ще се износи, да се счупят или да се счупят.Тел двете слушалки са обединени в един проводник, а самата слушалка е направена от найлон, без заплитане. [въведение в качеството на звука на слушалките] : слушалки имат бас стерео, може да се чувстват музика.Масивна конструкция материал ядровой изолация може да намали външния шум, в същото време, тя може да намали ядровую на течове, както и осигуряване на вас, с ясен звук. [Въвеждането на оперативната съвместимост слушалки] : Съвместима и приложима за устройства i Phone, Android смартфоните на Samsung, i Pod, i Pad, MP3-мобилни плеъри, MP4, музикален високоговорителя и всички устройства интерфейс слушалки с части за свързване 3,5 мм. Погребан в прекрасен звук.Казани драйвери 10 мм осигуряват мощен и разширен звук, докато честота 20 Hz-20000 khz ви дават впечатляващ динамичен обхват.

R

Добавки за продукти