.

.

Gokame Течно изолирующее Каучук Палто,Течна Готварска лента Водоустойчива, Течна самозалепваща Електрически лента, висока температура изолация, Черна течна електри?

Gokame Течно изолирующее Каучук Палто,Течна Готварска лента Водоустойчива, Течна самозалепваща Електрически лента, висока температура

BGN 8.68
Продукти

【Бързото втвърдяване на】Бързосъхнеща течност бързо се втвърдява, без да докосвате в продължение на 4 часа и не се разваля и не диспергируется, както и други продукти.На електрически съединение се образува защитно диэлектрическое покритие за ограничаване на достъпа на влага и предотвратяване на корозия. 【Brush-On Insulation】Противопоставя мръсотия, прах, химически вещества и влага, като се гарантира, че връзки остават непокътнати.Това осигурява по-гладка и професионален завършек на вашите счупени, разградени и напукани кабели.Висока якост предотвратява разрушаването на сцепление и предотвратява разрушаването на продукта слънцето. 【Широко приложение】Може да се прилага към всички видове кабели от автомобили под наем и електронни компоненти, електрически съоръжения, герметизирующих полупроводникови материали, электронагревателей, електронни гишета и т.н.Е подходящ за вътрешна и външна употреба. 【Лесна употреба 】Може да се използва на всички видове кабели или интегрални схеми, идеален както за вътрешно, така и за външна употреба. 【Следпродажбено обслужване】Ако имате някакви въпроси относно нашите продукти, моля, свържете се с нашия персонал за обслужване на клиенти навреме, ние ще ви дадем задоволителен отговор в рамките на 24 часа.Благодаря ви!.Спецификации : Съдържание : 125 мл Оцветена течност Цвят : черен Пакет включва : 1/2pcs * Течен изолирующее каучук палто Забележки : 1.Други аксесоари за демонстрация на снимката не са включени. 2.Поради ръчно измерване, моля, позволете размер различия около 1-5 мм 3.Поради разлика в осветлението и предпочитанията на екрана цвят на продукта може да се различават малко.

R

Добавки за продукти