.

.

Yivibe Tatami Chair, Вграден винт Phyllostachys Pubescens Японски Етаж Стол с Група за Сядане на Балкона за Младите хора, за да спални(основният цвят)

Yivibe Tatami Chair, Вграден винт Phyllostachys Pubescens Японски Етаж Стол с Група за Сядане на Балкона за Младите хора, за да

BGN 43.99
Продукти

[Наклонена конструкция на облегалката] Ергономичен дизайн за удобно сядане леко наклонена облегалка повече отговаря на изискванията за комфорт ежедневна места за сядане. [ Вграден винт] Дъното е здраво, проектирано и долните детайли здраво са проектирани.Вграден винт се фиксира здраво в продължение на дълго време, без да се разклаща. [Конструкция опора на облегалката] Стабилна облегалка внимателно обмислено, и към задната част на облегалката добавен поддържаща конструкция за предотвратяване на продължителна употреба на деформация. [Кръгла полиране] Гладко полира, за да се предотврати удара, а заоблени ъгли гладко полира, за да се предотврати удара. [Изработен от твърдо бамбук] Красив и свеж бамбук модел хлъзгав и без чеп, материали са твърди, а полиране, хлъзгава, красива и хлъзгави.

R

Добавки за продукти