.

.

Детска Стая Tribal Мечка Планински Стикер на Стената да Бъдат Смели Цитат Стикер на Стената за Детска Спалня Винил Woodlan Тема Стенни Картини за Спални TM-56 (черно+тийл са)

Детска Стая Tribal Мечка Планински Стикер на Стената да Бъдат Смели Цитат Стикер на Стената за Детска Спалня Винил Woodlan Тема

BGN 11.12
Продукти

1 Размер , това е само картина включва в себе си 2 цвята на гърба и зелена тийл са , размер облицовки, моля, вижте приложената снимка. 2.Изображението може да не отразява истинския размер.Го правят повече за демонстрационни цели.Това ще ви помогне да следите всички подробности. 3.*Нашата стикер декор нетоксична, опазването на околната среда, водоустойчив ,съемна, никаква вреда или увреждане на наклеенной повърхността , моля , не се притеснявайте да го използвате за вашата спалня, детска стая, детска стая. 4. Нашата стикер на стената Може да се прилага към всяка гладка повърхност, такива като стена,стъклена врата, стъкло, този етикет е подходящ за деца ,юноши , момичета ,спални. 5.Нашият винил лесно се отстранява, но не е за многократна употреба.Така че , когато приклеиваете му, да подготвят всички инструменти и да вземете най-големите пациенти, ако си голям обект може да се наложи помощ от двама души!. 1.Стикер на стената е известен Също като стенен декор , стикер за стена , стенни татуировка ,е здрав и икономичен начин за украса на вашия дом ,ако не ви харесва , можете да го изтриете по всяко време и да закупите нов ,стикери за стена са много подходящи за бебета , за деца, за юноши , за момичета , за детска стая и за всички възрастни , имаме стикер декор спални , стикер декор хол , стикер декор офис ,стикер декор на кухня и детски етикети , всички видове декор на стените, които можете да намерите в нашия магазин ! 2.Нашите стикери изрязани под натиск, а не е отпечатан, така че те не съдържат фон (прозрачна или друго).Фон ще стена или повърхност, по която можете да нанесете един стикер. 3. Изображението може да не отразява истинския размер.Това е цифров пример за демонстрационни цели.За да стикер съответства на вашето пространство на 100% , трябва да се измери пространството 4. Ние използваме висококачествен матиран винил , който изглежда като боя, след изготвянето на стената и не е токсичен за защита на околната среда. 5. Нашите стикери ще се придържаме към почти всяка гладка повърхност , такива като стена, стъкло , пластмаса , дърво и т.н., И леко текстурирани стени. 6. Стенен винил лесно да се прибира, но НЕ подлежат на повторна употреба. 7. Цвят прозорец винетка може леко да се различават от цветовете на екрана на вашия компютър.

R

Добавки за продукти