.

.

Отделна част от опаковки _BOS_ 25ШТ Комплекти за Еднократна употреба Масажни маси,71 X 31Водоустойчив Калъф за спа легла,Нетъкани Тъкани Настолни Листове за татуировка-?

Отделна част от опаковки _BOS_ 25ШТ Комплекти за Еднократна употреба Масажни маси,71 X 31Водоустойчив Калъф за спа легла,Нетъкани

BGN 10.39
Продукти

⭐По-удобен и гигиеничный : 25 парчета независима однолистовой опаковки, удобни за съхранение, не е нужно да се притеснявате за това, как да се пазят останалите листа, така че вие и вашите клиенти да се чувстват по-удобно, по-безопасно, гигиеничнее и по-надеждни. ⭐Водоустойчив и маслостойкий : Нашите еднократна масажни кърпи меки, удобни и приятни за кожата.Покривка за мигли произведени от нетъкан материал и полиетиленово фолио, която е абсолютно водоустойчив и маслостойка, осигуряване на защитна бариера между козметични легло и кожата. ⭐Широко използван : Всяка устранимое завивката на леглото може да се използва в много различни сценарии.Като листове на стола татуировки,кърпи естетика,покривки легла спа, кърпи за масаж, кърпи страна и инспекция, кърпи мадами, кърпи на миглите, etc. ⭐Размер и опаковка-размер покривки за еднократна употреба, е около 71*31 инча, 180 см*80 cm и общо 25 листа в опаковка. ⭐За въпроси : Ако имате някакви допълнителни въпроси за даден продукт или послепродажные проблеми, моля, свържете се с нас, ние ще се опитаме да направим всичко възможно, за да ви е бил добър опит за пазаруване.Цвят : БЯЛ.

R

Добавки за продукти