.

.

Сменяеми Глави за епилация На лицето За Лице,Съвместими с Finishing Touch Безупречен Инструмент за Премахване на Окосмяване по лицето, за Жени,Както се Вижда ПО телевизия?

Сменяеми Глави за епилация На лицето За Лице,Съвместими с Finishing Touch Безупречен Инструмент за Премахване на Окосмяване по

BGN 10.39
Продукти

【Поколение 2 Double Halo Replacement Head】Сменяеми глави за премахване на окосмяване по лицето са предназначени за устройства за епилация на лицето от второ поколение.Размер на поколение 2 повече от поколение 1, и има двойна околовръстен конструкция за по-добра производителност. 【Работи добре】360 градуса без задънена улица, малък и незабележим, колкото оригинала, той премахва косми по лицето-гладко.За постигане на оптимални резултати се препоръчва да се замени сменяеми глави за епилация на всеки 3-6 месеца. 【Skin-Friendly】18 K позлатен замяна корона, която осигурява функция гипоаллергенности.просто премахване на окосмяване от лицето си.Тъй като острието не е пряко се отнася до кожата, няма болки, и можете да я излекува, мека кожа. 【Лесна употреба】с прост дизайн включване и изключване на замяна корона ножове е лесен за инсталиране и използване.Замяна ножевая корона се препоръчва да се замени главата на всеки 3-6 месеца за постигане на оптимална производителност. 【Опаковка】Всеки ред съдържа 4 хипоалергенни сменяеми глави за премахване на окосмяване по лицето + 1 почистваща четка.Ние обещаваме, че нашите сменяеми глави ще е идеално се комбинира с оригиналния си женски безболезнено устройство за епилация (GEN2).Можете да продължите да се наслаждавате на безболезнено и безопасно премахване на косата всеки ден.Ние предлагаме сменяеми глави поколение 2, той е предназначен за второто поколение на безболезнено обезкосмяване.

R

Добавки за продукти