.

.

Joyeweldam Два Цвята Пръчка Сенки За Очи, Пръчка Сенки За Очи Водоустойчив Двоен Цвят Gradient Блясък Сенки За Очи Дръжка, Блясък Блясък Сенки За Очи,Блестящи Сенки За Очи Др?

Joyeweldam Два Цвята Пръчка Сенки За Очи, Пръчка Сенки За Очи Водоустойчив Двоен Цвят Gradient Блясък Сенки За Очи Дръжка, Блясък

BGN 7.99
Продукти

【Гладка пръчка сенки за очи гладко се плъзга по кожата-удароустойчив цвят и хубаво се смесва, за да се създаде перфектния грим за вас. 【Преносим】 Лесен каишка за носене на ръка, можете да бързо да се прилага грим на едно докосване, подходящ за хора, които обичат красотата и критични към времето.подходящ за ежедневен грим и професионален грим.Двухтактная бутон, лесно откриване. 【Дълъг и без петна】Естествен грим, след прилагането му, може да се запази за по-дълго време, без да махате грима.Дори ако вспотеете, това не испачкает си красив грим. 【Идеален подарък】Този двуцветен лъскава мерцающая пръчка за сенки за очи, 6 цвята в комплект, е добър подарък за жени-роднини и приятели.Опаковката е малка и симпатична, тя е лесно да носите със себе си, дори да не е у дома, винаги може да се фиксира за грим.Функция : 1.Градиентный в два цвята, укрепване на триизмерен грим. 2.Устойчив грим, без зацапване, което позволява поддържане на перфектния грим в продължение на дълго време. 3.Най-лесният и удобен, най-добрият избор за начинаещи.Забележка : 1.Дръжте далеч от деца и огън. 2.Продуктът трябва да се постави на хладно място и да се избегне попадане на слънчеви лъчи. 3.Поради различния дисплея и на различно осветяване на изображение може да не отразява действителния цвят на продукта. 4.Натиснете бутона надолу, за да извлечете паста за зъби.Не натискайте прекалено силно, му е лесно да се счупят.Описание на продукта : кръст Бод на Пакета : 1 х два цвята Блясък блясък сенки за очи Стик нето Тегло : около 2 g/бр.

R

Добавки за продукти