.

.

DUzhen Алуминиев охлаждащ притежател на Настолен Преносим Лесен за монтиране на стена за лаптоп, двустепенни подкрепа, размер: 21x26cm (сив) Аксесоари (цвят : rose gold)

DUzhen Алуминиев охлаждащ притежател на Настолен Преносим Лесен за монтиране на стена за лаптоп, двустепенни подкрепа, размер:

BGN 11.68
Продукти

Тази компютърна поставка е изработена от усилени материали, така че не е лесно да избледнява, антиокислительна, устойчиви на надраскване, трайна.Увеличаване на височината на екрана на монитора на лаптоп или настолен компютър, осигуряване на комфорт, промяна на вредните навици, за да погледне надолу към компютъра и ефективно облекчение на болки в шията и гърба, болки в китките и умора на очите.Лек, удобен в переноске и използване по всяко време, тя е много съвместима с други аксесоари.Подходящи за дома, стая, офис.При добра вентилация му също може да се използва като радиатор за разсейване на топлината.Не се притеснявайте за това, че дънната платка ще изгори.Прост и стилен, направи живота по-хубав, можете да се обърнете към следващия, за да си купя.Функция 1. Подобрете с ергономична стойка,за да се умерено увеличаване на височината на екрана на лаптопа и облекчаване на умората на шийката на матката и изтръпване на китката, предизвикани от продължителната употреба на лаптопа.2. Материал алуминиева сплав, солидна и стабилна, на висока честота набор на текст не се тресе, лесен за научаване и използване.3. Може да се регулира на различни ъгли, може да се вдигне или спусне ъгъл, за да отговарят на удобния сидячему статус, и да се грижи за шийните част на гръбначния стълб.4. Сгънете конструкция така, че лаптоп не се разхлаби.5. Многофункционален дизайн, може да се използва като поставка за компютър или таблет.Удобен и практичен, който ви друг житейски опит.

R

Добавки за продукти