.

.

Кърпа от Микрофибър, Електрическа Парцал Электростатическая Адсорбция Отстраняване на Прах Кърпа от Микрофибър с Дълга Дръжка, за Почистване на Автомобили, мебел?

Кърпа от Микрофибър, Електрическа Парцал Электростатическая Адсорбция Отстраняване на Прах Кърпа от Микрофибър с Дълга Дръжка,

BGN 16.95
Продукти

Электростатическая адсорбция : Електрическа кърпа от микрофибър могат ефективно поглъщат электростатику, лесно премахва прах, без вдигане на прах.Космата глава парцали с мека микрофиброй има супер електростатично усвояване.Мека коса : Електрическа парцал за прах с тънки и по-меки коси, които могат ефективно почистване на пространствата и ъгли, и те не е лесно отваливаются.При леки подметании той може да събира малко прах и косми.Електрически филтър за почистване на : Спестяване на време, електрически филтър спестява време и усилия при почистване на прах за по-възрастните хора, което е удобно за почистване.Многофункционален колектор на прах : колектор на прах може да се използва и като прахосмукачка за интериор на автомобили, хол, спалня, офис, компютър и т.н. Четка duster head гъвкаво и тънка идеална за почистване на помещения под дивана, легло, хладилник, шкаф и под всяко обзавеждане.Спестяване на пространство : Електрическа чистящая парцал малък размер, удобен за съхранение и спестява много място, което може бързо да се разширява по време на употреба.Когато торби за прах не са активни, можете да ги анализира и съхранява, без да заема твърде голям обем.Функция : 1. Спестяване на време : Електрически филтър спестява време и усилия при почистване на прах за по-възрастните хора, което е удобно за почистване. 2. Электростатическая адсорбция : Електрическа кърпа от микрофибър могат ефективно поглъщат електростатично, лесно премахва прах, без вдигане на прах. 3. Мека коса четки : Електрическа парцал за прах с точни и меки коси, които могат ефективно почистване на пространствата и ъгли, и те не са лесни, за да падне. 4. Лесен за съхранение : Електрическа парцал за почистване е малка по размер, лесна за съхранение и запазване на много космоса, който може бързо да се разшири по време на употреба. 5. Многофункционален : Филтър може да се използва и като прахосмукачка за автомобилни интериори, дневни, спални, офис, компютър и т.н. Как да използвате : 1. Издърпайте чистящую глава на продукта. 2. Кликнете върху бутона, за да включите машината.Спецификация : Тип елемент : Електрически пыльник Материал : ABS Номинално напрежение : DC 3.7 V Работен ток : 200m A Капацитет на батерията : 800m Ah (идва с вградена батерия) Непрекъсната употреба : 1.5-2 часа Мигът на употреба : 3-5 часа Време за зареждане : около 2.5-3 часа за пълно зареждане на Списъка с пакети : 1 x Пыльник 1 х USB кабел за зареждане 1 х Инструкция.

R

Добавки за продукти