.

.

DOLOTTA 36-52 Отношение Разнообразни Няколко Обеци-Карамфил Комплект за Мъже, За Жени Boho Обеци Реколта на Геометрична Триъгълник Кръг Топката Фалшиви Перли CZ Обеци-Кара?

DOLOTTA 36-52 Отношение Разнообразни Няколко Обеци-Карамфил Комплект за Мъже, За Жени Boho Обеци Реколта на Геометрична Триъгълник

BGN 11.19
Продукти

различни стилове на дизайн могат да променят вашите обици ежедневно.Този микс от стилове разнообразни от няколко обици-гвоздиков е задължителна за всяка женска колекция от бижута. Комплект обици опаковани в черна кадифена торбичка и може да се използва като подарък за близки и приятели за различни празници.различни стилове на дизайн могат да променят вашите обици ежедневно.Изпрати го!Всички наши бижута са изработени от високо качествени и безопасни суровини, което е безвредно за организма, а качеството се контролира строго.С галванично покритие с черен ефект, по-ретро и загадъчна.Някои обеци-карамфил, инкрустирани CZ, че ослепително.Аз вярвам, че винаги ще има някой, който ще бъде създаден специално за вас. ????Използването и подарък???? : Комплект обици-гвоздиков подходящ за всеки повод, като например парти, абитуриентски церемония, свети Валентин, сватби и т.Нашите продукти са нови и уникални по дизайн и разнообразна по стилове. ????Задоволително обслужване???? : Ние посвещаваме себе си на осигуряване на отлично качество на продуктите и услугите за нашите клиенти.Ако стоката има проблеми с качеството , ще получите 180-дневна безплатна услуга за връщане и размяна.Като обици boho,триъгълника,топка на кръг,фалшиви перли,прът чехия и големи обеци обръч etc.

R

Добавки за продукти