.

.

RF Притежателя на пръста си Мобилен телефон, 1 бр Гъвкав Смартфон Пръстен за Захващане на Стойката За Закрепване на 360° Ротация за iPhone, iPad, Samsung, HTC, Nokia Смартфони, Табле?

RF Притежателя на пръста си Мобилен телефон, 1 бр Гъвкав Смартфон Пръстен за Захващане на Стойката За Закрепване на 360° Ротация

BGN 9.59
Продукти

♦Богат на функции ползи : Нашият притежател на мобилен телефон може да се използва като kickstand, компресия, притежателят на притежателя на автомобила и моталка кабел.Защита от падане и кражба, здраво го държи, идеално за това, за да подпрял го, за да гледате филми или да освобождава ръцете за работа. ♦Завъртане на 360 градуса : може да се сменят произволно или се наклони телефона в положение, портретен и пейзажен режим работят добре, осигуряват по-добри ъгли на видимост и удобство за свободни ръце. ♦Здрав материал : Екологично чист материал и силно лепило лош вкус да направи увеселителен парк за телефонно обаждане може да се залепи към задната част на таблети/телефони или да ги седалките са здраво; уверете се, че лесно инсталиране. ♦Универсален : Това е пръстен за i Phone може да се използва в повечето смартфони и мобилни телефони като i Phone X/8 Plus/8/7 Plus/7/6s Plus/6s/6/SE/5/5s и Samsung Galaxy S8/S7/S6, забележка 6/5/4/3, таблети и i Pad и т.н.

R

Добавки за продукти