.

.

14-инчов Калъф за лаптоп 2021 година на издаване MacBook Pro 14.2 M1 Max / Pro Chip & 14.4 Surface Laptop Studio с 2 аксесоари с цип Защитна чанта (черна)

14-инчов Калъф за лаптоп 2021 година на издаване MacBook Pro 14.2 M1 Max / Pro Chip & 14.4 Surface Laptop Studio с 2 аксесоари

BGN 9.59
Продукти

★ Размери : 14.17(дължина) x 10.2(ширина) x 0.59(дебелина) инча, разработен специално за 2021 издаване M1 Pro/Max чип Mac Book Pro 14.2" модел на малък джоб може да съхрани мишка, подложка за мишка, слушалки, зарядно устройство и т.н. ★ Защита : 360°Защитна за вас лаптоп на лаптоп.Издръжливи и устойчиви на надраскване дизайн предпазва вашия лаптоп от надраскване, прах, случаен удар и т.н. ★ 100% ГАРАНЦИЯ за УДОВЛЕТВОРЕНИЕ : Моля, свържете се с нас по всяко време, ако имате някакви предложения за нашите продукти или обслужване на клиенти.Ние ще се опитаме да направим всичко възможно, за да разреши проблема за вас и да ви предложим най-добрите и най-доброто обслужване.Външен размер : > 14.17(дължина) x 10.2(ширина) x 0.59(дебелина) см / 36(дължина) х 26(ширина) x 1.5(дебелина) см Тегло : 0.29 кг/0.13 кг Съвместима модел : 2021 Издаден 14.4-инчов Surface Laptop Studio 2021 Издаден 14.2-инчов Mac Book Pro M1 Max/Pro Chip Model ПРЕДПОСТАВКА включва 1 x калъф за лаптоп Masi Bloom, други за илюстрация и не са включени.Моля, проверете размера на вашия лаптоп, за да се потвърди, дали калъф за лаптоп или не преди да поръчате Masi Bloom Laptop Sleeve Case ►Как калъф за лаптоп, премиум здрава мемори пяна за защита на вашия лаптоп от надраскване, прах, мръсотия и случайни твърди удари. ►Като място за съхранение чанта за лаптоп има 2 джоба.В големия джоб може да се съхранява лаптоп, таблети и т.н. Във външния джоб може да се съхранява мишка, подложка за мишка, мобилен телефон, зарядни устройства, слушалки и други аксесоари. ►Двойна светкавица портативен дизайн, гладък дизайн с цип от неръждаема стомана може да се защити вашия компютър от изплъзване от корпуса на ръкавите, е лесно да носите със себе си, когато излизате. ►Лесен дизайн го прави лесно за пътуване, ще можете да носите калъф сам по себе си или във всеки друг голям джоба по ваше желание. ►Washable, може да се удави веднага и след това да дублира полза.Изборът на подарък Лесен и модерен дизайн-най-добрият избор за подарък.Можете да го дари своята любов, на жена си, на мъжа си, на приятели, колега и т.н. Моля, обърнете внимание : Ако имате някакви въпроси с продукти Masi Bloom, моля, не се колебайте да се свържете с нас.Ние ще се опитаме да направим всичко възможно, за да разреши проблема за вас и ще ви предложи най-доброто и най-доброто обслужване на клиентите.

R

Добавки за продукти