.

.

WiFi Продължавам Помощник - 2100 Mbps интернет-усилвател с връзка към локална мрежа, Покриване на ретранслатор WLAN до 3000 м2 за контакти, 5G и 2.4 G WLAN Усилвател на точката за до?

WiFi Продължавам Помощник - 2100 Mbps интернет-усилвател с връзка към локална мрежа, Покриване на ретранслатор WLAN до 3000 м2

BGN 55.99
Продукти

★【Мрежовата сигурност】Усилвател WLAN поддържа три типа шифроване да се използва : WEP, WPA и WPA2. Един бутон за натискане на бутона WPS осигурява безопасността на домашната мрежа.Двустранен охлаждащи отвори увеличават тепловыделяющую способността Wi Fi extender.Предлагаме ви гаранция от 12 месеца и 100% приятелско обслужване на клиенти.Ако ви е необходимо ръководство за употреба на английски език, моля, свържете се с нас. ✈【ДОЖИВОТНА ГАРАНЦИЯ】 Екип Antier усърдно работи над създаването на най-добрите качествени ретранслатори Wifi за вас на пазара.Ето защо ние сме убедени, че предлагаме гаранция за безпроблемна отговарят на вашите нужди.Нашата доживотна гаранция не се отнася за физически щети, причинени на потребителя. ✈【24/7 поддръжка на клиенти】 Ако имате нужда от някаква помощ за инсталиране на Wi-Fi ретранслатори, моля, свържете се с нашия екип, ние имаме професионален екип за помощта ви.Стъпка 1 : Свързване, включете бутона "ON" отстрани, всички светлини загорятся Стъпка 2 : Изчакайте около 60 секунди, включете Wi Fi "Repeater-AC-2 G или Repeater-AC-5 G" Стъпка 3 : Влезте в ПР "192.168.10.1" въведете парола "admin", Натиснете "ЗАДАВАНЕ на ПАРОЛА" Стъпка 4 : Сканиране и изберете Wi-Fi Стъпка 5 : Въведете паролата на Wi-Fi, кликнете на "Запиши настройките" Стъпка 6 : Завършено настройка, повторно свързване на нов Wi-Fi "името на рутера-2 G" или "името на рутера-5 G" Как да : Натиснете бутона WPS удължител за около 10 секунди.Когато индикаторът на удлинителе угасне, мигнет и отново ще светне, можете да рестартирате настройката.Често ЗАДАВАНИ въпроси Q1. Каква е ролята на Wi Fi продължавам?Отговор : Разширяване на обхвата на съществуващите Wi-Fi интернет и за премахване на мъртвите зони на сигнала.Моля, обърнете внимание, че той не може да увеличи скоростта на Wi-Fi на вашия рутер, скорост на Wi-Fi ще бъде намалена поради загуба на реализация.Q2. Къде трябва да поставите удължител за Wi-Fi?Отговор : за Да се намери най-доброто място, можете да използвате своя мобилен телефон или съдия по светодиодному номер на индикатора, за да намери място, където изходния сигнал на Wi-Fi (от вашия рутер) е добър и се намира по средата между вашия рутер и най-далечен място, в което искате да се разширява.Q3. Правилните стъпки, за да възстановите Wi Fi удължител на растението : стъпка 1 : Изключете и включете отново, изчакайте около 2 минути (wi-fi extender се настройва самия процес).Изчакайте 2 минути-това е необходима стъпка.step 2 : След това кликнете на кръга в продължение на 10 секунди. (ако светлини мига през цялото време, това означава, че отменя неуспешен) стъпка 3 : Изчакайте още 2 минути, след това можете да намерите wifi сигнал в списъка с Wi Fi.

R

Добавки за продукти