.

.

TonyJameJPStore 10/100 бр. Пухкави Розови Кожени Страусиные Пера Декорация на Сватба Парти Доставка на Природен Страусиный Струята Занаяти 30-35 см Дължина - лилаво - 10 бр.

TonyJameJPStore 10/100 бр. Пухкави Розови Кожени Страусиные Пера Декорация на Сватба Парти Доставка на Природен Страусиный Струята

BGN 49.96
Продукти

Това е професия, които много хора обичат и на които имат доверие.Чиста, безопасна за използване.Използва се за украса на дома по време на празниците.Можете да използвате у дома, в офиса, или като подарък.Лекотата на използване, красиви, атрактивни цветове, красивите бижута.Материал : 100% страусиное перо Качество : Високо качество на Празен/без мирис.Размер : как се показва,дължината и е около 30-35 см(12-14 инча),използването на : чудесно за дома, парти,карнавал, сватбена украса, шивашки, бижута, аксесоари,пера за занаятите и други приложения и проекти и т.н., Цвят : имаме 18 цвята за избор, ако се нуждаете от друга специалните цветове,моля свържете се с нас,ние предлагаме персонализирани услуги.

R

Добавки за продукти