.

.

Професионални Ножици За Подстригване на Коса Набор от Фризьорски Ножици Комплект,Ножица за Изтъняване на Фризьорски Салон на Дома Ножица-Комплект,Многофункциона?

Професионални Ножици За Подстригване на Коса Набор от Фризьорски Ножици Комплект,Ножица за Изтъняване на Фризьорски Салон на Дома

BGN 12.79
Продукти

【Ножица за подстригване на коса-висококачествени материали】е Изработена от неръждаема стомана 440 C, която е остра и силна, устойчива на износване и термостойкой.Дупката е много богато, като се гарантира, че всеки път, когато стригете косата си, тя няма да навреди на цъфтежите на косата. 【Ножици за коса-Humanized design】Ние сме разработили форма на ножица в съответствие с эргономикой и добавя приятна за кожата гума на дръжката, така че потребителят няма да се отегчава, когато се използва в продължение на дълго време и по-добра защита на пръстите.Можете да използвате винтове за регулиране на напрежение, което го прави по-удобен и лесен за вас. 【Ножици за коса-Многократно използване на】Нашите комплекти са широко използвани в салони за красота, фризьорски салони, фризьорски салони, както и за семейна или индивидуална домашна употреба.Това може да ви помогне да създадете много различни стилове коса, за да могат клиентите да са получили най-добрия опит, а също така могат да подобрят своите умения. 【Набор от фризьорски ножици-Package】1 Ножица за подстригване на коса , 1 истончающие ножици, 1 кърпа за почистване, 2 скоба, 2 гребени за коса, 1 фризьорски салон наметало, 1 четка за коса и 1 блуза.Ние имаме всичко, което ви трябва. 【И перфектно сервизно обслужване и замяна】Безусловно възстановяване в рамките на 30 дни и подмяна в рамките на 3 месеца.Ние само се надяваме да ви помогнат да подобрите живота и работата.

R

Добавки за продукти