.

.

Космонавт Скафандър Езда Лъв Диво Животно Лунна Повърхност Фентъзи Астронавт Сафари, Ръчно изработени EL Тел Неоновите Светещи Знака, Начало Декор на Стената на Из?

Космонавт Скафандър Езда Лъв Диво Животно Лунна Повърхност Фентъзи Астронавт Сафари, Ръчно изработени EL Тел Неоновите Светещи

BGN 60.88
Продукти

► Размерите на основата на акрилни стъкла : височина 15,7 инча x широчина 23,6 инча (40 cm x 60 cm). ► Времето за обработка на поръчката : Всеки поръчка ще бъде доставена в рамките на 3-5 работни дни, и това обикновено отнема 1 до 2 седмици за доставка. ► Че в опаковка : 1.Набор от акрилно стъкло с EL-тел 2. Отделението за блок (с дистанционно управление, батерия в комплекта не е включена) 3. USB драйвер за принтер (USB-адаптер) 4. Верижка за окачване на марката 5. Удължителен кабел с дължина 2 метра. ► Източник на енергия : Тя може да се захранва от 2 батерии тип АА (с помощта на отделението блок) или USB-източник на захранване (с помощта на USB драйвера).И двамата са от вътрешната страна на опаковката (батерии в комплекта не са включени). ► Този неонова реклама тел EL може да се използва в различни околната среда, тъй като декоративни светлина за дома, mancave, спални, детски стаи, живееща на стаята.Не се препоръчва за търговска употреба.Той не ще бъде толкова ярко, както на традиционните стъклен неон или led табела, така че той не е толкова ослепителен. ❤ Искате да добавите малко блясък и увлекательности в стаята си или в пещера?Ако е така, то нашата неонова реклама EL ще се превърне за вас идеалното допълнение. √★★ EL (электролюминесцентный) ЖИЧНО ЗНАК.Той не се нагрява и след продължителна употреба, но той не ще бъде толкова ярко, както на традиционните стъклен неон или led табела, така че той не е толкова ослепителен. ★★___________________Информация за продукта : 1) Размери акрилни стъклен субстрат : - 15,7 инча x 23,6 инча (40 см x 60 см)2) Дебелината на электролюминесцентной тел - 2.3 мм-3,2 мм Диаметър на EL тел ще бъде използвана Че в опаковката?1. Набор от акрилно стъкло с EL wire2. Отделението за блок (с дистанционно управление, батерия не е включена в комплекта)3. USB драйвер за принтер (USB-адаптер)4. Верижка за окачване на вывески5. удължителен кабел с дължина 2 метра За дистанционно управление : - Той е свързан с EL-тел.- Захранва от 2 батерии тип АА (с помощта на отделението блок на батерии в комплекта не са включени) или USB-захранване (с помощта на USB-адаптер).- Акумулаторна батерия има 3 настройки : - бавно мигане, бързо мигане и постоянно включване.>Ако използвате батерията блок, светлината може да продължи около 72 часа.Батерията може да се използва в продължение на 1-2 месеца размер на 2 часа да се използват на ден.>Ако трябва да се запази светлината съдържа в продължение на дълго време, можете да използвате драйвер за USB 5 V.ВНИМАНИЕ!!!>Тези табели са изработени ръчно, така че на акриле могат да бъдат следи от лепило и малки драскотини (не е дефектен).Ще ви бъде все пак, когато знакът : ще виси на стената. >Поради факта, че EL-тел се нуждае от токовом устройството, той издава бръмчене, когато той е включен.Това се забелязва, ако се намирате на спокойно и тихо място или когато дистанционното управление се намира в близост до ухото.>Не се препоръчва за търговска употреба.

R

Добавки за продукти