.

.

Компютър SSD, NGFF SSD Висока Производителност Увеличаване на Скоростта на Работа Режим на Пълна Мощност за настолен компютър, лаптоп(#1)

Компютър SSD, NGFF SSD Висока Производителност Увеличаване на Скоростта на Работа Режим на Пълна Мощност за настолен компютър,

BGN 30.64
Продукти

Поддръжка на технологията за ускоряване на запис, алгоритъм за кеширане на ТСХ, възпроизвеждане на потенциална производителност на SSD, а също и повишаване на скоростта на работа и зареждане на вашия компютър.Продължавайте да се движите в режим на пълна мощност Продължавайте да твердотельном твърдия диск с най-високата стойност в режим на пълна мощност, за да се гарантира непрекъсната и стабилна висока производителност.Значително увеличава скоростта на стартиране на компютъра, за обработка на графика и скоростта на играта.Бързо зареждане, NGFF M. 2 series embark за 3 DNAND FLASH, предоставят по-висока плътност и капацитет за съхранение, скорост и надеждност.Моля, динамичен и статичен пълен разцвет алгоритъм на износване и разкъсване, поддръжка на TRIM, NCQ, GC (механизъм за събиране на боклука), ще подобри дизайн, игри, програмиране, редактиране на видео, офис и т.н., Скорост на стартиране на различни работния софтуер и получавате по вашата скорост.Функция : 1. Продължавайте да се движите в режим на пълна мощност Съхранявайте вашия SSD работи на гребена на стойност чрез режим на пълна мощност, за да се гарантира непрекъсната и стабилна висока производителност.2. Значително ще подобри скоростта на стартиране на компютъра, за обработка на графика и скоростта на играта.3. Бързо зареждане, NGFF M. 2 series embark за флаш 3 DNAND, предоставят по-висока плътност и капацитет за съхранение, скорост и надеждност.4. Подкрепете технология за ускоряване на запис, алгоритъм кеш TLC, преписва потенциалната производителност на SSD и ще подобри скоростта на работа и зареждане на вашия компютър.5. Моля, динамичен и статичен пълен разцвет алгоритъм на износване и разкъсване, поддръжка на TRIM, NCQ, GC (механизъм за събиране на боклука), ще подобри дизайн, игри, програмиране, редактиране на видео, офис и т.н., Скорост на стартиране на различни работния софтуер и получавате по скорост.Как да използвате : Plug and playспецификация : Тип на продукта : M. 2 SSDМатериал : pcbфункция : Storage Scope на приложение : настолен компютър, лаптоп Работна температура : 0-70℃Контролер : SMI2258 XT/SMI2259 XT Осъществяване Списък : 1 x M.2 ssd Забележка : Моля, обърнете внимание, че цветовете на този продукт ще бъде изпратен на случаен принцип, и се уверете, че вие не мислете, преди да поръчате.

R

Добавки за продукти