.

.

MEIGO Динозавър Играчки - малки Деца 7' Развият Реалистични Фигурки на Динозаври w/ 31.5'x31.5' Активност Игри мат | Dino Book & Map | Начална Обучение Подарък за Деца 3 4 5 6 Години, Мо?

MEIGO Динозавър Играчки - малки Деца 7' Развият Реалистични Фигурки на Динозаври w/ 31.5'x31.5' Активност Игри мат | Dino Book

BGN 21.59
Продукти

????Игри набор на динозаврите : 12*с Фигурки на динозаври, 1*Подложка за игра, 1*Книга за динозаврите, 1*Карта на света на динозаврите и 1*Подарък кутия.Тези динозаври са изработени от действително нетоксичен и не с мирис PVC.ръчно рисувани ги прави по-реалистични.Те са изработени с висока здравина и могат да издържат на груби и практически игри на закрито или на открито. ????31.5'x31.5' Activity Playmat : Подложка е изработена от мека и дебела кристална кадифе вместо тънко PVC или текстилни материали.Устойчива на плъзгане конструкция предотвратява падането на вашето дете по време на игра.Килим показва на децата ярък cartoony парка на динозаврите, който може да запали тяхното чувство на изненада и очарование свят "джурасик парк". ????Образователна книга на динозаврите и на карти : да Цветна книгата включва две части.Един разказва историята между тях, а другият показва факти за тях.С тази книга децата могат да научат повече за динозаврите и выкрикнуть техните имена.Карта на динозаврите показва разпределението на динозаврите през древния свят, така че децата могат да знаете къде живее всеки динозавър. ????Игри набор от Dino Любовник : Всички динозаври може да се съхранява в учебния калъф за носене с дръжка.Фигурки с ярки цветове и богати текстури ще часове креативна игра.Тази игра набор от дино-добър избор за партита на динозаврите, торти, балони, декорации и награди!Той също така е идеален за исторически изложения и научни проекти. ????Идеален подарък : Тази играчка забавна, образователна и добре опаковани, така че това е чудесен подарък за празник|Коледа|рожден Ден.Ако имате някакви въпроси, моля не се колебайте да се свържете С НАС.

R

Добавки за продукти