.

.

Муслиновые оригване - Детски оригване за унисекс. 5 опаковки Голям Е подходящ за Новородени Оригване Тъкани/Оригване Престилки. Детски избухвания, за момчета и моми

Муслиновые оригване - Детски оригване за унисекс. 5 опаковки Голям Е подходящ за Новородени Оригване Тъкани/Оригване Престилки.

BGN 29.20
Продукти

MUKIN baby burp clothes set е изработен от чист памук, всеки от които е внимателно подбран, абсолютна безопасност за ежедневна употреба дете!Не съдържа белина, фосфат или смягчителя тъкани.Нашите детски муслиновые гъба направени с любов и уберегают детето си от опасностите.Кърпа за оригване диша и перфектно абсорбира влагата.Всеки вид детски мочалок е разработен на тази любяща майка и може да се използва собствената си дъщеря, която с раждането на име Виви, а сега тя е на 10 месеца. Всички наши продукти са изработени от 100% чист муслинового futon материал, който е много мек, впитывающий и дишаща. ✔【Е ПОДХОДЯЩ ЗА ВСИЧКИ бебета】- Детски избухвания, за момчета и момичета са сиво, подходящи за новородени унисекс.Те са поели ангажимент за създаване на висок клас марка за всички деца.Ние винаги се страхуват, че децата може да се окаже в опасност, дори ако шансовете за това са едно към 10 000.Нашите престилки за оригване осигуряват отлична впитываемость, спиране капе и капе.Защити си или детска любимата си дрехите от петна от оригване, влага и миризма.Майки също дават по-малко работа за пране на бельо.Те измерват много, много голям е размерът на 20,6" x 11,8"(60 см.

R

Добавки за продукти