.

.

ZQYD 2000W 2.5 L Отделен резервоар за вода Професионален Тежкотоварни Окачен Отпариватель дрехи с Телескопична закачалка и 3 цветове в наличност (цвят : Champagne gold)

ZQYD 2000W 2.5 L Отделен резервоар за вода Професионален Тежкотоварни Окачен Отпариватель дрехи с Телескопична закачалка и 3 цветове

BGN 196.51
Продукти

Ако ние не можем да го поправим, ние ще ви изпратим електронна подарък карта стойност на покупката на вашия краен продукт или да го замени. ★Дълбок грижи професионални грижи, бърза и директна облекло, по-дълбок, по-цялостна грижа, тънка гладене на дрехи, облекло се чувства гладка и мека. ★Бързо равномерно нагряване : Благодарение на мощност 2000 W can гарантира, че температурата на гладене стъпалата се увеличава с по-бързи темпове и ефективно премахва бръчки дори от тежки тъкани за сметка на по-висока скорост на парата. ★Многофункционален : Отпариватель дрехи посреща всички видове на различни тъкани, дрехи, прави повече спокойствие, премахва подмигивание, чиста от прах, интегрирана четка тъкан помита нежелани направления за красив и здравословен начин на живот. ★Многоугольная гладене - лесно разглаживать бръчки в различни позиции, осигурявайки един и същ невероятен блясък за различни сценарии за използване. ★Ако не сте доволни по някаква причина,моля,свържете се с нашия екип за поддръжка на клиенти нашият екип за поддръжка на клиенти ще отговори в рамките на 24 часа и ще ви даде решение на всеки проблем.Име на продукта : Подвесная дъска за гладене, машина Мощност : 2000 W Капацитет на резервоара за вода : 2,5 лвес нето на продукта : 6 кг★Забележка : 1. Има някаква грешка в ръчен измерване на данни, моля, обърнете се към материалното объекту2. Тази опаковка съдържа само продукт и не съдържа никакви декоративни елементи за оформяне на картин3. Поради разлика в осветлението и дисплея по време на стрелба може да доведе до някои различия.

R

Добавки за продукти