.

.

Palm опесъчаване шкурка, Шлифовъчни листове, Антистатик Стабилна, Лесна за използване на дървесина и за метал(120 отвор)

Palm опесъчаване шкурка, Шлифовъчни листове, Антистатик Стабилна, Лесна за използване на дървесина и за метал(120 отвор)

BGN 15.99
Продукти

Нова режуще-зигзагообразная конструкция абразивни площадки, цялата абразивная площадка е разделена на две продължаващи част.Уникалният дизайн на тази триъгълна площадка позволява шлифован различни инструменти, с помощта на тази фиксирующей площадки стандартен размер.Шкурка Palm sander е с груби, средни и фини сортове и широко се използва за шлифоване и полиране на такива материали, като метал, дърво, каучук, кожа, пластмаса, камък, стъкло и т.н. е Лесен и практичен за използване, може да се използва с полирующим състав за получаване на финала довършителни работи, също така работи с полушероховатыми покрития, за да им придадат блясък.Шкурка изработени от висококачествени частици алуминий с отворен покритие, здрава и антистатичная, идеален за шлифоване и полиране.Функция : 1. Шкурка изработени от висококачествени частици алуминий с отворен покритие, здрава и антистатичная, идеален за шлифоване и полиране.2. Palm опесъчаване хартия има груби, средни и фини сортове и широко се използва за шлифоване и полиране на материали, като например метал и дърво, каучук, кожа, пластмаса, камък, стъкло и т.н. 3. Уникалният дизайн на тази триъгълна площадка позволява шлифован различни инструменти, с помощта на тази фиксирующей площадки стандартен размер.4. Лек и практичен за използване, може да се използва с полировальным състав за получаване на довършителни работи, също така работи с полу-груби покрития, за да се изясни ги до блясък.5. Нов прорезна зиг-заг дизайн абразивни площадки, цялата абразивная площадка е разделена на две продължаващи част.Спецификация : Conditon : 100% Чисто new Item Тип : с Мишката Sandpaper Material : Алуминий Oxide Color : Както е показано на снимките Брой дупки : 11 Thickness : Approx. 1mm/0.04 in Optional Grit : 40 Grit, 60 Grit, 80 Grit, 120 Grit, 240 Grit, 180 Grit Application : се Използва за шлифоване и полиране на метал и неметални изделия от дърво, каучукови изделия, кожа, пластмаса, камък, стъкло и други материали Предпоставка Списък : 60 x шкурка за мишки.

R

Добавки за продукти