.

.

MKJLSD Кофи за Боклук,Боклук,Флип-топ на Отпадъци на Отпадъци с Кухненски кофа за Боклук,Отпадъци Люлка на Кутията,за Баня, Кухня и Офис, Pp, Люлка на най-горното Чекмедж?

MKJLSD Кофи за Боклук,Боклук,Флип-топ на Отпадъци на Отпадъци с Кухненски кофа за Боклук,Отпадъци Люлка на Кутията,за Баня, Кухня

BGN 26.80
Продукти

●Осигуряване на чистота : този кофата за боклук е идеално за съхранение на боклука там, където трябва да бъде - вън от зрителното поле.Използвайте кофа за боклук, за да поддържа ред и чистота в банята. ●Гъвкавост : благодарение на компактния си дизайн, стилен кофата за боклук, може да се използва върху повърхности в банята или под мивката .Също така е подходящ като боклуци кофи за спални, поставена в непосредствена близост до тоалетка. ●Удобна изхвърляне на отпадъци : лесно откриване флип-надолу кутията с приятно чувство, тънък дизайн с контрастни притежател на покрива. ●Информация за продукта : Размер 23 Cmx29 Cmx16.5 Cm Цвят сив/бял. ●Подходящ материал : боклук е изработена от пластмаса, не съдържат Bpa и хлор.Той е лесен за почистване кърпа и топла вода и ще устои на изпитанието на времето.Вашето удовлетворение е нашата най-голяма амбиция.Ако имате някакви въпроси, моля не се колебайте да се свържете с нас, ние ще ви отговорим в рамките на 24 часа.Технически характеристики : Име : Пластмасова люлка Bin Material : Материал Pp Color : сив,White Dimension : 23 Cmx29 Cmx16.5 Cm Note : Моля, не използвайте остри или остри инструменти, за да отворите пакета и далеч от остра остри неща.Ние измерваме ръчно, може да бъде точност 1-3 cm, моля, превалируйте в натура.Редовно се изтрие със суха кърпа, за да се запази блясъка.Цвят може да има грешки, дължащи се на светлина.Срокът за доставка обикновено е 15-25 дни.Ако не сте получили закупения продукт в рамките на 30 дни, моля, свържете се с нас навреме, ние ще се опитаме да го реши за вас.

R

Добавки за продукти