.

.

Zunate Калъф за Игрални конзоли PC+ABS, Калъф за Геймпада за Игрови Конзоли NS, Защитен Калъф За Геймпада, Калъф За игралната конзола Двоен Цвят(светло жълто+розово)

Zunate Калъф за Игрални конзоли PC+ABS, Калъф за Геймпада за Игрови Конзоли NS, Защитен Калъф За Геймпада, Калъф За игралната

BGN 14.39
Продукти

Корпус игрова конзола може лесно да се свържете към зареждане с помощта на черупката, двойно цвят, което прави вашия контролер красива и специална.Лесен за цел да анализира : Моля, копче няма нужда да се извлече мивката, дугообразную дизайн дупки дръжка, лесна за демонтаж, мека и не ушибает машина.Конструкция : 3 форма на една машина, сплит - дизайн, неограничен разделение на дръжката и корпуса.Това не се отразява на база и на зарядното устройство, когато го носите, и слушалките могат да се използват нормално.Материал : Покриване на геймпада с опазването на околната среда PC+ABS, предпазва машината от износване, лесни за носене и ефективно защитава позицията на средна рамка.Инсталация : 1.След откриването на изделия и изравняване на дупки, инсталиране на машината отдолу-нагоре.Начин на разглобяване и сглобяване е в демонтаж на дъното. 2. При инсталиране, моля, свалете дръжката, ако принудителна инсталация може да доведе до щети на машината.Функция : 1. Смогите да бъде заткнуто за да може да се зарежда лесно с мивка, двоен цвят, прави вашият регулатор на красив и специален. 2. Моля, копче няма нужда да се извлече мивката, дугообразную дизайн дупки дръжка, лесна за демонтаж, мека и не ушибает машина. 3. 3 форми на една машина, дизайн раздяла, неограничен разделянето на химикалки и мивки. 4. Опазване на околната среда PC+ABS, предпазва машината от износване, лесни за носене и ефективно защитава позицията на средна рамка. 5. Това не се отразява на база и на зарядното устройство, когато го носите, и слушалките могат да се използват нормално.Параметри : Тип на продукта : Калъф за геймпада Материал : PC+ABS Тегло : Approx. 116.0 g/4.1 oz Инсталиране : 1. След отваряне на продукта и изравняване на дупки, инсталиране на машината отдолу-нагоре.Начин на разглобяване и сглобяване е в демонтаж на дъното. 2. При инсталиране, моля, свалете дръжката, ако принудителна инсталация може да доведе до увреждане на машина Списък с пакети : 1 x Комплект капак геймпада(3 броя).

R

Добавки за продукти