.

.

Вентилатор на тавана Дърпа Веригата Украса Разширяване на 12 инча (ове) на Вентилатора Дърпа Комплект За монтаж на таван, Осветление от Лампа Фен на Веригата Плаж Ку?

Вентилатор на тавана Дърпа Веригата Украса Разширяване на 12 инча (ове) на Вентилатора Дърпа Комплект За монтаж на таван, Осветление

BGN 8.79
Продукти

Разширяване вериги на тяга вентилатор 12 см,регулируема в дължина,верига с топка мъниста диаметър 3мм направени от топчета, покрити с мед.Широко се използва,е подходящ за оразмеряване на всички видове монтаж на таван,вентилатор, прави вашето декорация на дома по-красив, подчертава вашата индивидуалност и вкус.С вход за веригата за монтаж на таван, вентилатор. 2 бр. вентилатор на тавана дърпа веригата,се използва за замяна на вентилатора дърпа веригата, осветление,вентилатори, вентилатори, декоративни и т.н. Лесен за инсталиране,просто отрежете необходимата дължина тянущей верига, да я инсталирате на място.Ако има качеството на проблема, моля, свържете се с нас, ние ще осигурим на 100% възстановяване след обслужване.Или да се замени с нов продукт.

R

Добавки за продукти