.

.

Стомический Чанта, Колостомический Чанта, 100 бр./компл. Колостомический Чанта Лесни За Почистване на Кожата Колостомический Чанта Чанта Стомические Аксесоари за Г?

Стомический Чанта, Колостомический Чанта, 100 бр./компл. Колостомический Чанта Лесни За Почистване на Кожата Колостомический Чанта

BGN 21.59
Продукти

КАЧЕСТВЕН И здрав МАТЕРИАЛ : Анален чанта е изработена от качествен и надежден материал, състоящ се от корпуса на чантата и на чувствителни на натиск лепила, лесно и удобно в експлоатация, не е лесно преминаващ или счупен.ОСНОВНА ФУНКЦИЯ : Използва се за събиране на фекалиите на хората с диверсией на ректума.Лесна за използване и почистване, използвайте един път дизайн, може да се хвърлят след употреба.ЛЕСНА УПОТРЕБА : Разтоварване на течове по всяко време, проста операция.Едно парче водосточни хоп-добре прилепнала към кожата, лесно се заменя от себе си, не е лесно да тече.Възрастните хора може да замени себе си.Отговарят на РАЗЛИЧНИ ИЗИСКВАНИЯ : включително 100шт колостомический чанта пакет, отговарящ на вашите различни изисквания и удобен за използване.Задоволително ОБСЛУЖВАНЕ : Ако имате някакви въпроси относно нашите стомических доставки колостомических чанти, моля, свържете се с нас навреме, ние ще решим вашите проблеми възможно най-скоро и ще ви даде задоволителен отговор.Функция : 1. Използва се за събиране на фекалиите хора с клинични диверсией на ректума. 2. Лесна за използване и почистване, използвайте един път дизайн, може да се хвърлят след употреба. 3. Включително 100шт анален чанта пакет, отговарящ на вашите различни изисквания.Параметри : Състояние на 100% абсолютно нов Тип продукт : Чанта за колостомы Материал : пластмаса Брой : 100 бр. среден Диаметър на отвора е на 3,5 см / 1,4 инча Капацитет : 500 мл Осъществяване Списък : 100 x чанта за колостомы.

R

Добавки за продукти