.

.

Найлон въже AWSAD Безопасна мрежа за Детска Стълба Балкон Предотвратяване на Падането на Окото, ПАТ Бариера Чиста Прицепная Мрежа, Ограда Декор на окото,адаптивни ра?

Найлон въже AWSAD Безопасна мрежа за Детска Стълба Балкон Предотвратяване на Падането на Окото, ПАТ Бариера Чиста Прицепная Мрежа,

BGN 12.09
Продукти

▲Защита чисти материали : коноп веревочная мрежа приемане на буци двойна игла узловатая плат.Съвети за безопасност : Редовно проверявайте мрежа за сигурност на наличието на рискове за сигурността, причинена от различни външни или човешки фактори, за да се гарантира безопасността. ▲ Диаметър на тел защитна мрежа е 6 мм, а разстоянието между мрежи-5 вижте Нашата конопляная мрежа може да бъде конфигуриран в съответствие с вашите нужди. ▲Коноп въже тъкани мрежа, силно сетчатое повърхностно напрежение, двойна игла-това ръчно тъкани мрежа, която мрежа силен удар, професионален завязыванием, многожильной плетени конци, ясна въже е по-стабилна. ▲ Веревочная мрежа, подходящи за двуетажни легла, катерене мрежи, препятствия, против кражба, преградни стени, огради, парапети, стълбища, балкони, защита на растенията, детски градини, увеселителни паркове, обществени обекти, озеленяване на огради, външни стени и т.н. може да се използва за защита на сигурността на бебета. ▲Защитна мрежа защитава децата, в мярката на мека, издържа 300 кг, не е лесно да избледнява, не се страхува от вятър и дъжд, има дълъг срок на служба и по-трайни. -Име на продукта : Защитна мрежа от падане-Предпазни мрежест материал : найлон полиэфирное влакна-Защитна мрежа Технически спецификации : може да настроите (моля, свържете се с нас, ако имате нужда от други размери)-Подсигурен въже : около 6 мм дебелина-Мрежест интервал на сигурност : 5 см-Цвят на въжето : бял веревочная на окото (ако имате нужда от друг цвят, моля свържете се с нас)-Тъкани телени мрежи са подходящи за : семейни балкони, стълбища, тераси, защитни мрежи от падане, детски легла, защитни мрежи детска площадка, външни огради, предпазни мрежи на строителната площадка и т.н. Функции на защитната мрежа : 1. Веревочная мрежа е лесен за инсталиране, се свързва с железни или дървени парапет и прозоречните коридори, а също така е подходящ за вътрешни и външни тераси.2. Тази солидна защитна мрежа осигурява безопасна детска среда за деца на перилах.Безопасно защита на деца, домашни любимци или играчки.3. Декоративна мрежа е изработен от екологично чисти материали, не е токсична, не е радиоактивна и да не се отразява на здравето на детето.4. Можете да изрежете желаната форма и размер, и това няма да се отрази на трайност на окото.Пратката включва : 1 х защита на градински растения Забележка : поради ръчно измерване се допуска отклонение 1-3 виж дължи На различни екрани и различни светлини изображение може да не отразява действителния цвят на продукта.Благодаря ви за разбирането.

R

Добавки за продукти