.

.

N A Stoma Корема Колан, Стома Поддръжка на Стома Херния Колан-за Мъже и жени и за Пациенти с колостомией за Предотвратяване на Откриването на Парастомальной херния Сто?

N A Stoma Корема Колан, Стома Поддръжка на Стома Херния Колан-за Мъже и жени и за Пациенти с колостомией за Предотвратяване на

BGN 62.08
Продукти

【Грижи за стомой】Еластичен колан на талията и корема, грижа за здравето на стома, спомагателни продукти за следоперативни закрепване на екскременти за пациенти с чревна стомой. 【Лек и дишащ】е Изработен от висококачествен еластичен futon материал, за да се осигури по-добра пропускливост на въздуха.Той използва влагоотталкивающую смесовую кърпа, за да абсорбира потта и влагата от кожата, което улеснява изпарението и ускорява възстановяването. 【Подобрен тънък дизайн】Този колан за пъпна херния е с иновативен и елегантен дизайн, който му позволява удобно да се седи под ежедневни дрехи.Благодарение на засаждане, дори под тесни дрехи, стент пъпна херния все още много предпазливи. 【Стома корема колан】Потребители, които са коремната еластична превръзка по време на първата операция, може ефективно да се избегне стомных херния.По този начин за удължаване на времето за използване на стомического чантата и намаляване на неудобството и болката, причинени от стомой. 【Прилагането на】Дари на мускулите на корема след колостомы, здраво затегнете стомический чанта на място и защитете стому от контакт с външната дрехи.

R

Добавки за продукти