.

.

Плетене Чанта на една Кука Чанта за съхранение на Шевни Инструменти за Плетене на една Кука Игли за Плетене Домакински Принадлежности(Син Луксозна чанта)

Плетене Чанта на една Кука Чанта за съхранение на Шевни Инструменти за Плетене на една Кука Игли за Плетене Домакински Принадлежности(Син

BGN 54.72
Продукти

Тези торбички, изработени от прежди, изработени от висококачествени холщового материал за издръжливост.Изработен е от оксфордской тъкан,трайни и надеждни.Печат цип гладко и лесно за използване.Има дръжка, която удобно се носят със себе си.По-голям капацитет, той е в състояние за съхраняване на различни инструменти за плетене на една кука.Характеристики : 1. Изработен е от оксфордской тъкан,трайни и надеждни. 2. По-голям капацитет, той е в състояние за съхраняване на различни инструменти за плетене на една кука. 3. Има дръжка, която удобно се носят със себе си 4. Печат цип гладко и лесно за използване. 5. Тези чанти прежди, изработени от висококачествен материал, платно за устойчивост. 6. Включва в себе си вграден джоб за плетене на една кука, вязальных спици или други малки предмети като ножици и измервателни уреди. 7. Удобна чанта за плетене на една кука, можете да го носите със себе си навсякъде, или да съхранявате вашите шевни инструменти и принадлежности за тъкачни дома. 8. Перфектен пакет за съхранение-хубав подарък за майка си.Параметри : Състояние : 100% чисто нов Материал : 600 D Плат Оксфорд(външен материал), платно(на прежди чанта) Допълнителен Цвят : син, лилав Размер : прибл. 38 * 26 * 25 * 32 * 4.5 см / 15 * 10.2 * 9.8 * 12.6 * 1.8 В процес на изграждане в списъка : 1 * Чанта за съхранение.

R

Добавки за продукти