.

.

Калъф за детски шезлонг и калъф за детски гнезда, Дишаща материя, Регулируем размер, Скрит цип, Машинно пране, Разменени Калъф за детски шезлонг CosyNation (Триъгълник)

Калъф за детски шезлонг и калъф за детски гнезда, Дишаща материя, Регулируем размер, Скрит цип, Машинно пране, Разменени

BGN 17.59
Продукти

【Дишаща】-Плат своята практика мека и дишаща. 【Дизайн за Cosy Nation Baby Кресло】- Преносим калъф за уютен детски гнездото на нацията.Само калъф, мат и броня В комплекта НЕ са включени.Размер след инсталацията с детски жак : 31,5 инча х 19,7 инча. 【Преносим и регулируема】- Удобен дизайн дръжки за преносимост на лентата и обтегач в края за регулиране на размера бебешко легло. 【Машинно пране】-Калъф за детски шезлонг лесно се отстранява с помощта на скрити ципове, изчезва в колата без свиване или разкъсване.Затегнете лентата преди миене. 【Топло сърце обслужване】 : Всички наши продукти са подкрепени от една година послепродажной подкрепа.Ако се сблъскате с някакъв проблем или на проблем с използването на нашия детски шезлонг, моля, уведомете ни, ние ще решим проблема, с който сте изправени, независимо от разстоянието и времето.

R

Добавки за продукти