.

.

Силиконов Протектор на Петата,Овлажнители Силиконови Чорапи Delaman,Силиконови Чорапи,Предотвратява Сухи Пукнатини По Петите ,Пукнатини По Краката Дишаща Педикюр (б?

Силиконов Протектор на Петата,Овлажнители Силиконови Чорапи Delaman,Силиконови Чорапи,Предотвратява Сухи Пукнатини По Петите ,Пукнатини

BGN 6.63
Продукти

【Силикагелевые чорапи действат на】Силиконови чорапи помагат да се блокират влагата, начин на мъртвата кожа,подобряване на загрубялата кожа;ремонт на пукнатини на краката;ремонт на напуканите;защитен чорап;антифрикция;защита на кожата от лющене и напукване на кожата. 【Облекчаване на болки в петата 】Помощ за облекчаване на силна болка в петата и дискомфорт от болки в петите, лечение на ток разклонения, костни образувания, ноющих краката, болки, стресови фрактури, контузии и навяхвания на стоп.Те могат дори да помогне при остра силна болка в петите и подути глезените. 【Дизайн въздушни отвори】Въздушни отвори може да осигури достатъчно количество въздух за краката си, за да диша и да се отвръща от влагата. 【Използването на】може да се носи под или над чорапи,както и бос, за многократна употреба, ръчно пране в топла вода с мек сапун, след това изсушаване на въздуха. 【Подходящ за】предотвратяване или лечение на подошвенного фасцита, метатарзалгии, мазоли, мехури, мазоли, мехури и т.н. Характеристики【Силикагелевые чорапи действат на】Силиконови чорапи помагат да се блокират влагата, начин на мъртвата кожа,подобряване на загрубялата кожа;ремонт на пукнатини на краката;ремонт на напуканите;защитен чорап;антифрикция;защита на кожата от лющене и напукване на кожата.【Облекчаване на болки в петата 】Помощ за облекчаване на силна болка в петата и дискомфорт от вашите болящих болящих софия, лечение на ток разклонения, костни образувания, ноющих краката, болки, стресови фрактури, контузии и навяхвания на стоп.Те дори може да помогне с остра най-болезненностью петата и подути лодыжками【Дизайн въздушни отвори】Въздушни отвори може да осигури достатъчно количество въздух за краката си, за да диша и абсорбира влагата.【Използването на】може да се носи под или над чорапи,както и бос, за многократна употреба, ръчно пране в топла вода с мек сапун, след това изсушаване на въздуха.Описание : погрижете се за вашите крака с помощта на тази двойка, силиконови чорапи, после си сухи, твърди, напукани или груби крака, петите, пръстите на краката и на кожичките може да изчезне.Силиконов материал с въздушни отвори, сигурно, мягок, диша и е удобен в чорап, което ще позволи на краката си да става по-гладка ден след ден.Технически характеристики : Материал : Silicone Color : White Optional Размер : L (CN 37-40), S (CN 34-37)Тегло : 87-118g Quantity : 1 x Чифт силиконови НоскоВтип : Лечение на ногфункция : Защита на ногкак използвате : 1. Измийте краката си.2. Накиснете краката си в гореща вода за около половин час.3. Равномерно нанесете овлажняващ крем.4. Облечете се в силиконови чорапи.Пакетът включва : 1 x чифт силиконови чорапи Забележка : Моля, ръчно пране и дръж го на сух въздух.

R

Добавки за продукти