.

.

Водещ Лепило, Сребърен Прах Средната Сребърна Боя Теплопроводный Лигав Сребърен Спринцовка Паста за Ремонт на Печатни платки(#1)

Водещ Лепило, Сребърен Прах Средната Сребърна Боя Теплопроводный Лигав Сребърен Спринцовка Паста за Ремонт на Печатни платки(1)

BGN 6.39
Продукти

Остри игли : Нашите лепило сребърни дръжки се използват сребърен порошковую среда.Иглите са тънки и твърди, че ще ви помогне да работите с ръцете си на труднодостъпни места.Той има отлични проводимост и няма да се отрази на работата на вашите обекти за техническо обслужване.Стабилни химични свойства : Проводими сребърна паста залепваща сребърна боя дръжка не е лесно да се нанася или експандиран.Не се препоръчва да я съхранявате в условия на висока температура.Ако това явление се случва, моля, спрете използването му.забележка : Моля, позволете една малка грешка се дължи на ръчно измерване.Благодарим ви за разбирането.Монитори не е калибриран еднакво, цвят на продукта, показан на снимката, може да се различават малко от реалния обект.отлични пленкообразующие имоти : Ни прекарва лепило сребърна паста е строго тествана преди да напусне с растението.Той има добри пленкообразующими свойства, не капки прах, а лакокрасочная филм е твърда и здрава.Електромагнитно екраниране : Нашата сребърна дръжка притежава отлични електромагнитни экранирующим ефект, като предотвратява електромагнитно въздействие сребърна паста по време на техническо обслужване. 1. С превъзходно електромагнитни экранирующим ефект. 2. Силна адхезия към ABS, PC, ABS/PC и други пластмасово субстратам. 3. Средство сребърен прах, с по-добра електрическа проводимост. 4. Добър филм на формиране на представа, липсата на прах, и филм боя е трудно и здрав. 5. Продуктът не е лесно да обсадят и расслаивать. 6. Основно използван за да поправите клавиатурата, електронна печатна платка, etc.

R

Добавки за продукти