.

.

Buree26 Машина За подстригване на космите на носа От Неръждаема стомана за Мъже Машина За Подстригване на коса в носа Ръчна Машинка за подстригване На косми в Носа Пре?

Buree26 Машина За подстригване на космите на носа От Неръждаема стомана за Мъже Машина За Подстригване на коса в носа Ръчна Машинка

BGN 69.92
Продукти

*[Без батерии, ръководство на потребителя] не е нужно да извадите батерията за проверка за сигурност преди полет.Той не се нуждае от батерии. *[Безопасно и нежно] Ако все още подстригаете косми в носа с ножица или пинсети, това понякога вреди на своята вътрешна кожата.Нашите подстригване за коса в носа, изработени от прецизни въртящи се ножове и остриета никога не влиза в контакт с кожата. * Позволете да изрежете комфортно, без да се притеснявате за това, за да тегли, щастливо и безпроблемно.Малък и удобен, лесен за носене и може да се използва в много случаи, за да се избегне срама. *[Чудесен подарък за вашите близки] Ако вашият любовник, родители, членове на семейството все още подстригают косми в носа с ножица или фиби за устойчиво развитие, това ще бъде подарък за цял живот.Този безопасен и безболезнен притурка никога няма да нарани вътрешната кожата благодарение на точно вырезанным двойно гарантирано.Всеки път, когато го използвате, те ще си спомнят за вас и вашата любов. *Ние сами произвеждаме металлопродукцию, контрол на качеството и продава директно чрез Интернет.Качеството на продукта заслужава доверие.Артикул№ : Машинка за подстригване за коса в носуматериал : Неръждаема стальфункция : подстригване на космите в носа Тегло : 36 г.

R

Добавки за продукти