.

.

Изработена по Поръчка Спортна Бутилка за Вода с името на Персонални Изолирано Бутилка за Вода от Неръждаема Стомана с Соломенным Флага на САЩ Реколта Литровата Ко?

Изработена по Поръчка Спортна Бутилка за Вода с името на Персонални Изолирано Бутилка за Вода от Неръждаема Стомана с Соломенным

BGN 50.72
Продукти

❤ Голям капацитет : Размер на бутилки с вода 10,8*2. Двуслойни хранително-вкусовата клапа от неръждаема стомана, студени напитки остават ледяными, а топли напитки остане горещо. ❤ Вакуумна изолация : Нашата бутилка за вода от неръждаема стомана с вакуумна изолация с двойни стени. Капак пластмасова бутилка без BPA има вградено изпускателния клапан, който може да се предотврати пръскане на газ или течност при отваряне на капачката на бутилката, за да се гарантира сигурността.Напълно антиоксидант хранително-вкусовата клапа от неръждаема стомана, никога не ръждясва и не оставя мирис на метал, по-издръжлив в сравнение с конвенционалните материали.Той е много подходящ за спортове на открито, фитнес , къмпинг, туризъм, катерене, пикник, туристически, и т. Полиетиленово слама, безопасни и безвредни, устойчиви на висока температура и липса на деформации.Гаранция за качество Нашият екип се ангажира да предоставя на клиентите си продукти с най-високо качество и най-задоволително за обслужване на клиенти. Висококачествени хранителни материали от неръждаема стомана, дръжте чаша вода пази от ръжда и метални миризми.Това ви позволява да се насладите на една пълна бутилка с вода, без да се налага често да изпълва я, като същевременно осигуряват необходимата влага по време на тренировка. След попълване на нетрайни, напитки, като мляко, моля, пийте и измийте колкото е възможно по-скоро, за да се предотврати изтриване на вътрешния резервоар.Капачката на бутилката е с удължена дръжка и може лесно да бъде завишен с два пръста.Той е проектиран, за да можете да го пиете по всяко време и на всяко място.

R

Добавки за продукти