.

.

Jiawu Сватбена Кошница За Цветочниц, 7.9x8.7in Кошница За Цветочниц Bowknots Декор на Сладки Романтични Листенца Кошница За Съхранение, Сватбени Бижута Вечерни Аксесоари, Бя?

Jiawu Сватбена Кошница За Цветочниц, 7.9x8.7in Кошница За Цветочниц Bowknots Декор на Сладки Романтични Листенца Кошница За Съхранение,

BGN 9.59
Продукти

Елегантен и модерен дизайн, романтичен и красив, добавляющий шарма сватба.По-строги изисквания за избор на материал, използване на висококачествени материали, дълъг живот.Прости и красиви кошници с цветя ще направят вашата сватба, романтичен и поэтичной.Внимателно обмислен дизайн, това е вашият професионален сватбен реквизит.Уникална стойност : цветна кошница - това е символ на късмет и любов.Функция : 1. Елегантен и модерен дизайн, романтичен и красив, добавляющий чар сватба. 2. По-строги изисквания за избор на материал, използване на висококачествени материали, дълъг живот. 3. Прости и красиви кошници с цветя ще направят вашата сватба, романтичен и поэтичной. 4. Внимателно обмислен дизайн, това е вашият професионален сватбен реквизит. 5. Уникална стойност : цветна кошница-това е символ на късмет и любов.Параметри : Тип на продукта : Сватбена кошница Материал : дантела Бял цвят Тегло : Approx. 198 г / 7 мл Размер на продукта : Approx. 20x22 см / 7.9x8.7in Осъществяване списък : 1 х сватбена кошница Забележка : 1. Възможни са отклонения в 1-2 см от ръчно измерване.Благодарим ви за разбирането. 2. Монитори не е калибриран еднакво, цвят на продукта, показан на снимката, може да се различават малко от реалния обект.Моля, обърнете истински като стандарт.

R

Добавки за продукти