.

.

10 бр. Гъба За почистване на Паяльника, 51 mm x 35 mm Квадратна висока температура Заваръчен Платформа Чисти Накладки Смяна на Накрайници за Паяльника (жълт)

10 бр. Гъба За почистване на Паяльника, 51 mm x 35 mm Квадратна висока температура Заваръчен Платформа Чисти Накладки Смяна на

BGN 4.39
Продукти

Материал : гъба, Цвят : жълт, Размери(прибл.) : 5.1x3.5cm/2.01"x1.38".Идеален за подмяна на стари гъби.Преди употреба, моля, накиснете гъба във вода и изстискайте излишната вода след разширяването.Може да се използва за премахване на остатъци от припой, за поддържане на чистотата на компонентите на печатни платки и т.н. Съдържание на пакета : 10шт Поялник Заваръчен Чистящая Гъба.Високо качество и трайност леко почистете, преди да използвате, за да поддържате поялник в чистота.Помощ на кутията и антиоксиданту Тези гъби паяльника са идеални за използване като заместител на старите губокспецификации : Цвят : ЖелтыйМатериал : Губкаразмер(прибл.) : 5.1x3.5cm/2.01"x1.38"Използване за : премахване на остатъци от припой , за поддържане на чистотата на компонентите на платката : Моля, накиснете гъба във вода преди употреба!Съдържание на пакета : 10 x Поялник Заваръчен Гъба за почистване.

R

Добавки за продукти