.

.

Fstrend Модни Гланц Отгоре Ноктите Огледално Отражение на Ярки Режийни Нокти Зелен Ковчег Дълго с Пълно Покриване на Акрилни Пънк Клип на Ноктите, за Жени и Момичета(24?

Fstrend Модни Гланц Отгоре Ноктите Огледално Отражение на Ярки Режийни Нокти Зелен Ковчег Дълго с Пълно Покриване на Акрилни Пънк

BGN 4.80
Продукти

❤МАТЕРИАЛ - въздушната ноктите са изработени от действително нетоксичен акрил,защита на околната среда,не боли ръката. ❤ДИЗАЙН - Уникален дизайн,придающий на ноктите отличен и луксозен външен вид.Страхотна идея за подарък за приятели или близки. ❤Размер - 24шт режийни ноктите и 12 различни размери,с 3шт клеевыми стикери и 1 бр. пила за нокти, за нокти,отлично качество и простота на използване. ❤ПОВОД - Създайте свои собствени нокти за сватби,партита,срещи уикенд или специален повод.Идеален избор за вашата нокътната мода. ❤На всички въпроси ще бъде отговорено в рамките на 24 часа, и за връщане на парите или презареждане гаранция, ако стоката е повредена или с основен проблем на качеството.Режийни ноктите с дизайн,3 минути се нанася у дома, вместо за 30 минути в салон-магазин!.Модерен матов с най-популярната форма на ноктите на гроба и балерина. 10 размери 24 бр по ваш избор,можете да използвате 2 пъти.Проста инструкция и прилагане в рамките на няколко минути.Сигурна двустранни лепила не травмируют ръка,лесно се поставят.Моля, почистете кожата си ноктите на смъртта.Използвайте ножица за рязане на дълги нокти.Моля,опитайте се да не носите нашите общи ноктите при миене на съдове, пране на дрехи и други дълги документи във водата.Ние предлагаме само двустранни стикери за нокти,а не течен клей. (защото не предвижда транспортиране и съображения за сигурност).Поставете ноктите в топла вода за 2 минути, което способства за премахването на стикери с нокти.Не изваждайте го драстично, тъй като това може да остави следи от етикети на повърхността на нокътя.В този случай можете също така да изчистите останалите стикери за нокти с вода.Fstrend е специализирана в женските козметични аксесоари.Уникален дизайн,високо качество,добро обслужване, модни тенденции ще ви гарантира добър търговски опит.5 Ползи на нашите режийни нокти.Режийни ноктите с дизайн,3 минути се нанася у дома, вместо за 30 минути в салон-магазин!.Модерен матов с най-популярната форма на ноктите на гроба и балерина. 10 размери 24 бр по ваш избор,можете да използвате 2 пъти.Проста инструкция и прилагане в рамките на няколко минути.Сигурна двустранни лепила не травмируют ръка,лесно се поставят.Тук, в Fstrend Фалшиви нокти, ние се стремим да направим всяко парче персонализирани накладного нокти по същия ценен и красив, както и този момент, когато той се празнува.Нашите качествени сватбени режийни ноктите направени с любов, само за теб ..

R

Добавки за продукти