.

.

BUMIUSTE Баланс на батерии, зарядно устройство ще захранване на такса Батерия еквалайзер HA01/HA02 Балансировщик напрежение Оловно-киселинни зарядно устройство Регулато?

BUMIUSTE Баланс на батерии, зарядно устройство ще захранване на такса Батерия еквалайзер HA01/HA02 Балансировщик напрежение Оловно-киселинни

BGN 66.90
Продукти

☑Висок ток на зареждане и разреждане; Компактен размер и ниско тегло. ☑Висока инжекция схема за откриване на напрежение, изящна изработка и издръжливост. ☑Основна функция : Защита от претоварване, функция за защита от разреждане, функция защита от късо съединение, функция защита от претоварване работен ток, баланс. ☑Внимание : да Не се смесва добра батерия и лоша батерия за употреба.Капацитетът на вътрешно съпротивление, по-близо ще бъде по-добре. ☑Когато батерията е свързана последователно с 3 групи, моля, уверете се, че напрежението на всяка батерия е еднакво.Ако не същото, моля, попълнете всеки комплект батерии, а след това използвайте.Да Не се смесва добра батерията и батерията.Номинално напрежение на батерията : 2x12vоптимизирующий ток : 0-5 AQuiescent ток : <3m ALow Изключване на напрежението : 10 V.

R

Добавки за продукти