.

.

Вольфрамовая Игла, Вольфрамовый Електрод TIG Лекота на Работа, Стабилна дъга Липсата на Радиоактивно замърсяване заваръчна Техника за заваряване Tig Глоба от Неръжд?

Вольфрамовая Игла, Вольфрамовый Електрод TIG Лекота на Работа, Стабилна дъга Липсата на Радиоактивно замърсяване заваръчна Техника

BGN 29.76
Продукти

Този продукт главно използва за заварка тънки продукти от неръждаема стомана, алуминий и сплави.Използване на модерна технология за бесцентровой wheelhead машини, повърхността на продукта е с висока гладкост и липса на чеп.Чист вольфрамовый електрод не е радиоактивно замърсяване и е екологично чист.Малки размери, лесни за носене и съхранение, удобен за използване и с добра производителност.Отлично качество на изработка, на дъгата на този продукт по-концентриран и стабилна, отколкото при други продукти.Функция : 1. Чист вольфрамовый електрод не е радиоактивно замърсяване и е екологично чист.2. Този продукт, основно използван за заварка тънки продукти от неръждаема стомана, алуминий и сплави.3. С помощта на предварително бесцентровую технология мелница, на повърхността на продукта е с висока гладкост и липса на чеп.4. Отлично качество на изработка, на дъгата на този продукт по-концентриран и стабилна, отколкото при други продукти.5. Малък размер, лесен за носене и съхраняване, удобен за ползване и с добро представяне.Спецификация : Тип елемент : TIG Волфрам ЭлектродеМатериал : Чист волфрам electrode Color : Green Core Диаметър : прибл. 2.4 мм / 0.1 in Length : прибл. 150 мм / 5.9 in Nature : Tungsten Welding Избор ток : DC : Свързване на до отрицателен электроду 150-250 (A)Свързване на положителния полюс : 15-25 (A) AC : Асиметрична форма на вълната 80-200 (A)Симетрична форма на вълната : 80-150(A) Списък на пакетите : 10 x TIG вольфрамовый електрод.

R

Добавки за продукти