.

.

Vinve Moto G Play 2021 Case, [Военен клас Тестван][Двустранна поставка] Kickstand устойчив на удари тежкотоварни защитен калъф (Baby Blue)

Vinve Moto G Play 2021 Case, [Военен клас Тестван][Двустранна поставка] Kickstand устойчив на удари тежкотоварни защитен калъф

BGN 3.98
Продукти

Калъф за телефон е съвместим с Мото G Play 2021. Защита на военна клас – този калъф е сертифициран MIL-STD-810 H защита.Съчетавайки стоманобетонна поликарбонатную дограма с полимерна амортизация, този стилен, но здрав калъф пази вашия телефон за сигурност, чрез абсорбиране на удари от падане и други удари.Двустранна поставка – Шеговит с приятели или да гледате любимото шоу с вертикална и хоризонтална стойка.Поддръжка на магнитното автомобил на притежателя-калъф-поставка с вграден метален пластир може лесно да се адсорбират вашия телефон на магнитното автомобилния держателе (не включва магнитен кола).Нашите продукти се предлага с гаранция от 180 дни.Ако имате някакви въпроси или се чувствате неудовлетворени, Vinve ще се радвам да ги разреши за вас в продължение на 12 часа.Характеристики на продукта : 1. Ултра защитен : Това е двуслойни хибриден калъф.В комбинация с материала PC + TPU осигуряват отлична защита.И избягване на анти-сблъсък, удароустойчив, устойчив на надраскване, нескользящий, защита от удари, максимална защита на живота на вашия мобилен телефон.Използването на технологията на въздушните възглавници за защита на всички ъгли.2. Вградена стойка : Вградената стойка удобен за гледане на филми и видео.В същото време тя може да се прикрепя към протоколи кола на притежателя.3. Защита на камерата : Повдигнати устните, стратегически разположени зад всеки ъгъл, за да се гарантира защита на камерата и на гърба.4. Идеална за засаждане : дупка точно рязане,лесен достъп до всички пристанища, четири високоговорителя, със зарядно устройство.Звука и бутони за превключване реагират.Нашето преследване : Посветете себе си на това, за да ви осигури за предпочитане задоволителни продукти и услуги са по-интимно.

R

Добавки за продукти