.

.

Gaeirt Зарядно устройство за Nintendo Wii, Адаптер за Променлив ток Зарядно Устройство с Функция за Защита на Зареждане 9 В Бързо Зарядно Устройство за Пътуване на захранва?

Gaeirt Зарядно устройство за Nintendo Wii, Адаптер за Променлив ток Зарядно Устройство с Функция за Защита на Зареждане 9 В Бързо

BGN 40.24
Продукти

ϟ【ВИСОКОКАЧЕСТВЕНИ МАТЕРИАЛИ】Адаптер е изработен от висококачествен екологично чист материал ABS, който няма да навредят на човешкото тяло и околната среда.Той притежава висока износоустойчивост и висока степен на гъвкавост, което ви позволява ефективно да защити вътрешната верига и има дълъг срок на служба. ϟ【ФУНКЦИЯ за ЗАЩИТА ЗАРЕЖДАНЕ】захранващ Адаптер Nintendo има функция за защита от презареждане.Той има много защити, като за защита от претоварване работен ток, защита от пренапрежения, защита от късо съединение, защита от прегряване и защита от претоварване по мощност.Можете да го използвате за зареждане на вашето устройство с увереност. ϟ【ПОРТАТИВЕН дизайн】захранващия Кабел е изработен от ABS материал, който има малък размер, лек и лесен за носене.С негова помощ можете да вземете своята игрова конзола със себе си навсякъде, без да се притеснявате за захранването. ϟ【Висококачествено зарядно УСТРОЙСТВО】Нов захранващ адаптер за променлив ток, предназначен за игрова конзола Nintendo Wii, има изходно напрежение 9 и работна температура 0℃~+46℃.Може да се използва като заместител на стария или повреден адаптер за захранване. ϟ【СЛЕДПРОДАЖБЕНО ОБСЛУЖВАНЕ】Нашия захранващия кабел премина на строг контрол на качеството.Ако имате някакви въпроси относно продукта, можете да се свържете с нас по електронната поща.Ако продуктът, който получите, има някакви проблеми с качеството, ние можем да предоставим услуги, за връщане и размяна.Техническа спецификация : Материал : ABS Цвят : сив Диапазон на входния напрежение : AC100-240 V Честота на входния напрежение : 50-60 Hz Изходно напрежение : 9 В Работна температура : 0 ℃ ~ + 46 ℃ Обща дължина : 210 см / 82.7 in Размер на адаптера : 13.5 * 5.5 * 4 см / 5.3 * 2.2 * 1.6 Тегло : прибл. 201-233g Списък на пакетите : 1 * Адаптер за захранване.

R

Добавки за продукти