.

.

Кадифе хайвер е Съвместим с iPhone 11 Butterfly Case Clear за момичета, жени - Сладък защитни калъфи за мобилни телефони (цветни пеперуди)

Кадифе хайвер е Съвместим с iPhone 11 Butterfly Case Clear за момичета, жени - Сладък защитни калъфи за мобилни телефони (цветни

BGN 23.99
Продукти

РАЗРАБОТЕН В Ню Йорк : присъединете се към повече от един милион фенове на социалните мрежи, които обичат красивите ни, но защитни капаци с рисунки, боядисани ръчно нашите ню йоркскими художници през 2014 година. ПРЕМИАЛЬНОЕ КАЧЕСТВО : Използване на висококачествени материали и технология за лазерен печат, за да се осигури страхотен дизайн с качество, каним ви да изпитате разликата в нежната хайвер.ПЪЛНА ЗАЩИТА : Удароустойчив корпус Firm Flex предпазва от падане благодарение на мека броня от TPU и твърда плоча с КОМПЮТЪР, както и приповдигнато краищата на рамката за покритие на екрана и камерата. ГАРАНЦИЯ 1 ГОДИНА : Обичайте го върнете или в рамките на 30 дни за пълно възстановяване - това е нашето обещание, плюс получавате гаранция на производителя в една година, за допълнително спокойствие.СЪВМЕСТИМОСТ : Създаден за стандартен i Phone 11 (диагонал на дисплея 6,1 инча), калъф не е подходящ нито един друг модел. *Заглавие на публикация : "Калъфи за телефони - най-лесният начин да покажете своята индивидуалност - това са нашите 16 любими", Автор : Индия Yaffe, Дата : 1/14/2020. *Капка изпробван преди 8 ft.by P&C Lab 1/1/2020.

R

Добавки за продукти