.

.

CHICIRIS Лаборатория, Перистальтический Перистальтический Помпа, Помпа Биохимичен Анализ на Аксесоари за Лаборатория Биоинженерии G528 DC12V(35(маркуч))

CHICIRIS Лаборатория, Перистальтический Перистальтический Помпа, Помпа Биохимичен Анализ на Аксесоари за Лаборатория Биоинженерии

BGN 13.35
Продукти

Изработен е от висококачествен материал, здрав и дълъг живот.Подходящ за експерименти, биохимичните, фини химикали, биоинженерии и т.н. Размерът на моторни 32x23mm, лесен за инсталиране и с цел да се извлекат.На разположение в три стила на избор.Посоката на перисталтиката на помпата зависи от положителните и отрицателните кабели захранване, и клемма може да бъде избрана произволно. 1. Изработен е от висококачествен материал, здрав и дълъг живот. 2. Размер на моторни 32x23mm, лесен за инсталиране и с цел да се извлекат. 3. Предлага се в три стила на избор. 4. Посоката на перисталтиката на помпата зависи от положителните и отрицателните кабели захранване, и терминал може да бъде произволно избрани 5. Подходящ за експерименти, биохимичните, фини химикали, биоинженерии и т.н.

R

Добавки за продукти