.

.

Кръщелница Подаръци от Крестной Вдъхновяващи Подаръци за Рожден Ден за Момичета Компактно Огледало за Грим Християнски Подаръци за Кръщене, Подарък Ми Крестнице ?

Кръщелница Подаръци от Крестной Вдъхновяващи Подаръци за Рожден Ден за Момичета Компактно Огледало за Грим Християнски Подаръци

BGN 8.31
Продукти

_BOS_ Кръщелница Подаръци за момичета - Личен огледало за грим с надпис "Аз съм дъщеря на крал, който не е докосната от света.Защото моят Бог е с мене и върви пред мене .Аз не се страхувам, защото съм Го". Вдъхновяващи спомен,за да напомнят на крестнице, че не бой се, просто правете всичко възможно , кръстница винаги ще бъде там, за да подкрепят те, да остане силна, да бъде уверен, просто правете всичко възможно. _BOS_ Християнски подаръци за дъщеря си - Кръщелница,Момичета,кръщелница подаръци от кръстника на родителите.идеален подарък за Коледа,рождени дни,религиозен, абитуриентски бал, деня на благодарността, Великден, кръщелница първо причастие, ново пътешествие, кръщение,един Чудесен подарък за кръщелница от крестной на майката, това е един специален начин да напомнят, колко много те обичам своя крестницу. _BOS_ Подаръци за рожден ден, Двустранно кръгло огледало - от едната страна е стандартен огледало ще ви помогне да се уверите, че вашето червило, очна линия и косата са в идеално състояние, а от другата страна на увеличително огледало изключително ясна картина без изкривяване, Уверете се, че момичето получава перфектен външен вид, а също така нека си проверете на най-малките детайли на вашия грим,идеално за ежедневна употреба. _BOS_ to My Goddaughter Gift Portable Compact Makeup Mirror - Това е складное огледалото е предназначено за това, да може да бъде лесно да носите със себе си.Мини размер 2,6 инча/65 мм , това е складное огледало лек и много компактен, идеален за множество портфейли и пътуване.Лесно се побира в джоба, чантата, чанти, косметичку, така че можете да направите грима по всяко време и на всяко място. _BOS_ Вдъхновяващи подаръци за жени - Складное мини-карманное огледало, опаковани в елегантна бархатную чантата и готов за подарък.Аз искам да вярвам дълбоко в сърцето си, че сте способни да постигнете всичко, към което се стремите, че никога няма да те загубя, какво вие ще спечелите или да се научите, Е идеален за всички случаи на дарения за подаръци-подаръци за рожден ден,подаръци за кръщене, подаръци за първо причастие, подаръци за кръщенета, Символични подаръци, подаръци за младоженци. 1.независимо дали Кръщението, Кръщенета, предложение за брак, рожден Ден, Коледа, Ден на майката или просто така . 2.Характеристики : Лесно се побира в дамска чанта, косметичку или ръчен багаж.Това е компактно огледало фино, елегантно и леко, идеално за вашите портфейли или пътуване. 3.Технически характеристики : Цвят - розово злато Размер - 65 mm(2,6 инча) Материал - неръждаема стомана Функции - Лупа, двупосочен Стил - Модерни, практични, кръщелница подаръци 4.Кръст Бод Пакет включва : 1 х компактно огледалото.

R

Добавки за продукти