.

.

Модул Поздравителна Картичка, САМ Модул Поздравителна Картичка Гласова Звукова Запис за Бижута Шкатулок Занаяти, Детски Играчки за Коледни Картички, Подаръчни ку?

Модул Поздравителна Картичка, САМ Модул Поздравителна Картичка Гласова Звукова Запис за Бижута Шкатулок Занаяти, Детски Играчки

BGN 76.80
Продукти

Отличен за коледни картички, подарък кутии за книги, кутии за бижута, занаяти, детски играчки и т.н. Функция : обадете бутона за възпроизвеждане. Източник на захранване батерии 3 ААА, говорител на околната среда 8Ω 0.25 W, звука е достатъчно голям.Конфигуриране за записване на музика или на това, което искате да кажете, в продължение на 60 секунди.Този модул е произведена с микрофон, бутон, високоговорител и батерия и т.н., И може да се използва след получаване на продукта, което е много удобно. 1. Конфигуриране за записване на музика или на това, което искате да кажете, в продължение на 60 секунди.2. Функция : обадете бутона за възпроизвеждане.3. 3 AAA батерии, захранване, 8Ω 0.25 W околната среда говорител, звука е достатъчно голям.4. Този модул е произведена с микрофон, бутон, високоговорител и батерия и т.н., И може да се използва след получаване на продукта, което е много удобно. 5.Отличен за коледни картички, подарък кутии за книги, кутии за бижута, занаяти, детски играчки и т.н.

R

Добавки за продукти