.

.

2 бр. Състезателни Теглене Каишка Червен high-performance Теглене Колан Универсален Комплект за Кола Каишка Найлонов Колан Тяговый Въжето Губеха Кука е Съвместим с Предна?

2 бр. Състезателни Теглене Каишка Червен high-performance Теглене Колан Универсален Комплект за Кола Каишка Найлонов Колан Тяговый

BGN 7.19
Продукти

Материал и цвят : Изработен е от качествен найлон с двойно бод със стоманена група и винт, червен на цвят,размер : 2" (50 mm) ширина; 11,5" дължина (включително и метална основа).Ярък и лесно находимый - безопасен цвят гарантира, че ще можете да проверите опъване на ремъка по време на монтаж и транспортиране.Освен това, това значително улеснява намирането на колани в не-осветен светлинни трейлерах.Този универсален теглене на колан е подходящ почти за всички автомобили, но може да се наложи някои промени, като например премахването на бронята, леко пробиване и т.н. Заредете меки линия свързват колани, съвместими с квадроциклами, снегоходами, UTV, мотоциклети, газонным оборудване и много други по време на караваната.Кажете сбогом на евтина въже и домашно приготвени ленти и поздоровайтесь със своя нов най-добър приятел.Състезателни теглене на колан може да се използва като декоративен маркер, за да добавите колата на усещането за красота.Да ви е удобно кожа кола от мястото на поставяне на котва.

R

Добавки за продукти