.

.

Прах, влакна Сграда брадата, Влакна за Естествено По-Дебели Изглеждащи Влакна Сградата на Косата Брадата на Прах временна четки на цвят Мазнини на Прах Брадата Гри?

Прах, влакна Сграда брадата, Влакна за Естествено По-Дебели Изглеждащи Влакна Сградата на Косата Брадата на Прах временна четки

BGN 8.47
Продукти

Бърз ефект : Бързо се записва и остава за коса или брада, не запушва порите, можете бързо да видите ефекта.Красотата на косата и брадата : Можете визуално да добавите много коса или такива пухкави брада, не оставя петна.Дълъг срок на експлоатация : След измиване и пълно изсушаване на оформете косата си както обикновено, така че да изглеждат видимо по-дебел и държаха цял ден.Ветрозащитный и водоустойчив : волосяное влакно е здраво заключени в истински коса и брада, осигуряване на отличен ефект на прическата.Премахване на грим е много проста : просто използвайте шампоан, старателно да се измие депозирани област, и тя може да бъде лесно и чисто е изтрита.Функция : 1. Бърз ефект : бързо се заключва и остава за коса или брада, не запушва порите, можете бързо да видите ефекта. 2. Красотата на косата и брадата : Можете визуално да добавите много коса или такива пухкави брада, не оставя петна. 3. Дълъг срок на експлоатация : След измиване и пълно изсушаване на оформете косата си както обикновено, така че да изглеждат видимо по-дебел и държаха цял ден. 4. Ветрозащитный и водоустойчив : влакна на косата е здраво заключени в реални коса и брада, осигуряване на отличен ефект на прическата. 5. Отстраняване на грим : просто използвайте шампоан, старателно да се измие депозирани област, и да може лесно и изцяло да премахнете.Параметри : Тип на продукта : Гъста брада на Прах Материал : ABS Срок на валидност : 3 години Предпоставка списък : 1 х Гъста брада на прах 1 х Четка.

R

Добавки за продукти