.

.

Монохромен двухшпиндельный принтер HP LaserJet Enterprise M609x с гаранция от една година, в следващия работен ден, място и допълнително чекмедже за хартия (K0Q22A)

Монохромен двухшпиндельный принтер HP LaserJet Enterprise M609x с гаранция от една година, в следващия работен ден, място и допълнително

BGN 23.99
Продукти

1. ПРЕГЛЕДАЙТЕ ОЧАКВАНИЯ на БИЗНЕСА – Печатайте неизменно високо качество на двустранни документи с помощта на монохромни къщи за дуплекс лазерен принтер HP Laser Jet Enterprise M609x, съчетаващо в себе си още по-голяма производителност, енергийна ефективност и сигурност. 2. Най-сигурният печат в света – вашия лазерен принтер притежава най-висока степен на сигурност в бранша, с над 200 вградени функции за сигурност, които автоматично следене на заплахите, установи инвазия и проверяват работа софтуер. 3. Самолечение от раздялата – с HP Sure Start всеки принтер проверява редовно си работен код и възстановява себе си от опити за взлом. 4. ЦЕНТРАЛИЗИРАНО УПРАВЛЕНИЕ на ПЕЧАТ – HP Web Jet Admin помага да се повиши ефективността на бизнеса, лесно добавяне на нови устройства и решения, чрез актуализиране на функции и чрез прилагане на корпоративната политика. 5. Високо качество и скорост – съхранявайте вашия бизнес движими и продуктивни благодарение на общия капацитет на входния тава 1200 листа, вращающемуся цветен сензорен екран от 4,3 инча и скорост на печат до 71 страници в минута с помощта на този черно-бял лазерен принтер. 1 – Скоростта на изпълнение на задачите при спестяване на хартия—този черно-бял duplex лазерен принтер отпечатва двустранни документи почти толкова бързо,колкото и едностранни. 7. Вградена мобилна печат – Печатане директно с различни смартфони и таблети на вашият безжичен директен принтер—без достъп до корпоративната мрежа. 8. Тонер касети, на които можете да се доверите-избягвайте препечатки, ненужни консумативи и разговори на сервизно обслужване, с помощта на оригинални тонер касети HP 37a/x, предназначени за вашия монохромни лазерни принтера, или изберете допълнителни касети extra high-yield 37 Y за още по-голяма стойност. 9. Една година, в следващия работен ден, на място – ще получите помощ с БЕЗПЛАТНА уеб-поддръжка на HP, 24 часа 7 дни в седмицата.Условия и клаузи, вижте спецификациите.технология на свързване : Ethernet.Принтер HP Laser Jet Enterprise M609x съчетава в себе си производителност, енергийна ефективност и сигурност.Печатайте, 2-трети страни документи с професионално качество с почти толкова бързо, колкото и едностранни, и при това консумирайте изключително малко енергия.Този монохромен duplex лазерен принтер е снабден с най-сигурната в света печат; съвременни решения за сигурност, които помагат да се откриват и да се спре атака, както и защита на чувствителната бизнес информация.Централизирано управление на средата на печата с помощта на HP Web JITAdmin ще помогне да се повиши ефективността на бизнеса.

R

Добавки за продукти