.

.

Болт с отвор болтовете на цилиндъра, цилиндър на сондата кладенци болтовете на цилиндъра единствен действия КДЖПБ миниый форма на игла пневматичен(кджпб615мм)

Болт с отвор болтовете на цилиндъра, цилиндър на сондата кладенци болтовете на цилиндъра единствен действия КДЖПБ миниый форма

BGN 4.07
Продукти

[Цилиндър CJPB] Цилиндър закрепване също се нарича цилиндър болта.Той е само на едно впускное дупка.Той използва въздух под налягане за налагане на бутални състав.При прекъсване на газ стволови на буталото те заряза сила на пружината. [Малък размер] Малки по размер и обикновено се използва за позициониране устройства. [Проста система] Форма е красива, демонтаж и монтаж на бързи и пневматична система значително опростена. [Уникален дизайн] Професионален и практичен дизайн с красив външен вид, лесен за носене и използване. [Премия материал] е Изработен от фин материал за по-добра производителност на работа и по-дълъг експлоатационен срок.Цилиндър закрепване също се нарича цилиндър болта.Той е само на едно впускное дупка.Той използва въздух под налягане за налагане на бутални състав.При прекъсване на газ стволови на буталото те заряза сила на пружината.Малък по размер и обикновено се използва за позициониране устройства.Форма на красива, демонтаж и монтаж на бързи и пневматична система значително опростена.Професионален и практичен дизайн с красив външен вид, лесен за носене и използване.Изработен е от фин материал за по-добра производителност на работа и по-дълъг експлоатационен срок.

R

Добавки за продукти